MLO Optimal Sleep Recovery 90 капсулиMLO0331
MLO Optimal Sleep Recovery 90 капсули
66.00 лв
product header
New MLO Optimal Sleep Recovery 90 капсулиMLO033

MLO Optimal Sleep Recovery 90 капсули

Получаването на достатъчно сън е от съществено значение за доброто здраве и предотвратяването на стареенето. Нашите тела и мозъци се нуждаят от подходяща почивка и възстановяване през нощта, за да функционират по най-добрия начин. MLO Optimal Sleep Recovery е естествена добавка, предназначена да подобри процеса на подмладяване на клетките, тъканите и мускулите, докато спим.

Включването на тази успокояваща смес в ежедневието ви може да ви помогне да се събудите освежени и бодри, без да се чувствате сънливи. Комбинацията от GABARhodiola Rosea, Ashwagandha, лимонов балсам, L-теанин, L-триптофан и мелатонин насърчава дълбокият и спокоен сън. Тази добавка също така подпомага регулирането на ключови хормони на растежа, засилва имунната система и подобрява когнитивната функция.

Направете почивка, отпуснете се и се заредете с MLO Optimal Sleep Recovery и оставете останалото да дойде естествено.

Съставът:

MLO Optimal Sleep Recovery се отличава с хармонична комбинация от съставки, известни с потенциалните си ползи за насърчаване на релаксацията и справяне със свързаните със стреса фактори, които могат да повлияят на съня.

– Гама-аминомаслена киселина (GABA), инхибиторен невротрансмитер, и адаптогенни билки като Rhodiola Rosea и Ashwagandha имат за цел да намалят стреса и безпокойството, като въздействат на блуждаещия нерв.

– Маточината допринася за успокояващи свойства, докато L-теанинът, намиращ се в чаените листа, насърчава релаксация без седация.

– L-триптофанът, предшественик на серотонина и мелатонина, както и самият хормон мелатонин, играят роля в регулирането на съня и бодърстването и имат връзки с блуждаещия нерв, като допринасят за цялостен подход за подобряване на качеството на съня.

Какво представлява блуждаещият нерв и как влияе върху моделите ни на сън и цялостното здраве?

Блуждаещият нерв, известен също като десети черепномозъчен нерв, е критичен компонент на парасимпатиковата нервна система, която е отговорна за функциите за почивка и храносмилане на тялото. Той се простира от мозъчния ствол до различни органи, включително сърцето, белите дробове и храносмилателния тракт. Блуждаещият нерв играе ключова роля в регулирането на сърдечната честота, дихателната функция и храносмилателните процеси. Освен това, той помага за модулиране на стресовата реакция на тялото, възпалението и цялостната релаксация. Стимулирането на блуждаещия нерв се свързва с множество ползи за здравето, включително подобрено настроение, намалена тревожност и подобрено храносмилане. Неговите сложни връзки го правят жизненоважен компонент на автономната нервна система, влияещ върху различни физиологични функции за поддържане на хомеостазата и поддържане на цялостното благосъстояние.

Как мога да се възползвам от включването на добавка за сън в ежедневието си?

Качественият сън е не само решаващ за цялостното благосъстояние, но също така играе важна роля в поддържането на анти-стареенето и оптималното здраве. По време на сън тялото претърпява основни процеси като възстановяване на тъканите, укрепване на имунната система и освобождаване на хормони на растежа. Адекватният и спокоен сън е свързан с подобрена когнитивна функция, регулиране на настроението и устойчивост на стрес. Освен това допринася за поддържането на здрава кожа и предотвратяването на преждевременно стареене. Хроничното лишаване от сън, от друга страна, е свързано с повишено възпаление, отслабена имунна функция и по-висок риск от свързани с възрастта състояния. Следователно, включването на добавка за сън с внимателно подбрани съставки като MLO Optimal Sleep Recovery в балансиран начин на живот може не само да подобри качеството на съня, но и да служи като ценен компонент за насърчаване на цялостното здраве и дълголетие.

Прием: 2 капсули 30-40 минути преди лягане с чаша вода.

Опаковка: 90 капсули

Напишете отзив
    Лош           Добър

MLO Optimal Sleep Recovery 90 капсули

  • Производител: MLO Nutrition
  • Код на продукта: MLO033
  • Наличност: В наличност
66.00 лв
Бърза поръчка