Olimp BCAA Mega Caps 900 капсулиOlimp BCAA Mega Caps 900 капсули1
Olimp BCAA Mega Caps 900 капсули
282.00 лв
product header
Olimp BCAA Mega Caps 900 капсулиOlimp BCAA Mega Caps 900 капсули

Аминокиселините са градивните елементи на мускулния протеин, което ги прави изключително важни, за спортистите и хората занимаващи се с бодибилдинг. Приемът на адекватни количества аминокиселини е трудно за тези, които тренират. Причината за това е, че тренировките  изгарят  аминокиселините бързо. Липса на попълване на организма с подходящи аминокиселини, може да доведе до обратен ефект за атлетите – по – малко енергия,  малък или никакъв напредък. Аминокиселините с разклонена верига – ВСАА,  са от решаващо значение за всеки спортист – тези три аминокиселини (левцин, изолевцин и валин) в края на краищата  съставляват 1/3 от всички аминокиселини, използвани в мускулната тъкан. За да попълните нуждите си от тези аминокиселини, вземете продукта   BCAA Mega Caps на Olimp Laboratories.

Какво ще постигнете с приема на BCAA Mega Caps?

 

  • Подобряване на възстановяването след тренировка
  • Повишаване на издържливостта
  • Стимулиране синтеза на протеини
  • Силен антикатаболен ефект
  • Редуциране на излишните мазнини
  • Стимулиране на имунната система


Може би най-голяма полза за спортистите, от приема на ВСАА е, подобреното мускулно възстановяване. Приемайки тези аминокиселини чрез BCAA Mega Caps, Вие ще чувствате  значително намаляване на  болезнеността в  мускулите, по време и след тренировка. Това означава   по-бързо възстановяване, което от своя страна означава по-бърз растеж на мускулната маса и сила. BCAA  сами по себе си са показали, че  стимулират  синтеза на мускулен протеин. С други думи, те са показали способност да индуцират мускулни печалби, дори и в отсъствието на тренировки! Проучванията показват, че BCAA увеличават синтеза на хормоните  тестостерон,хормон на растежа и инсулин, всеки един от които е анаболен хормон.

ВСАА вероятно оказват  антикатаболен ефект, като  потискат използването на мускулните протеини за гориво, като по този начин предпазват мускулите от разграждане. С по-малко мускулно  разграждане,се увеличава синтеза на протеини, и Вие трупате повече мускули. Всеки знае колко е трудно да се тренира болен, и как мускулите спират да растат заради това! Когато тренирате с висок интензитет или висок обем, рискувате потискането на имунната система и настъпването на  инфекции. Приемайки  BCAA, чрез продукта BCAA Mega Caps, Вие  ще помогнете за попълване на изхабения  глутамин, което е от съществено значение за функционирането на имунната система.Можем да обобщим, че BCAA Mega Capsе добавка, спомагаща  за предотвратяване на катаболното  състояние в организма, което от своя страна може да спомогне за подобряване на възстановяването и да намали вредните ефекти, които  вашите тренировките могат да имат върху организма Ви.

Начин на употреба: 1 доза 2-3 пъти дневно /преди, след тренировка и вечер преди лягане/.

Състав:
bcaa mega caps sf Olimp BCAA Mega Caps 120 капсули хранителни добавки и протеини

 

Дозировка
Доза 3 капсули
Съставки
BCAA 3,3 g
Витамин В6 0,78 mg
Въглехидрати 0,06 g
Калории 15,4 kcal
Л-валин 0,825 g
Л-изолевцин 0,825 g
Л-левцин 1,65 g
Протеини 3,8 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp BCAA Mega Caps 900 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp BCAA Mega Caps 900 капсули
  • Наличност: В наличност
282.00 лв
Бърза поръчка