Nutrend FLEXIT GELACOLL 180 капсулиNutrend FLEXIT GELACOLL 180 капсули1
Nutrend FLEXIT GELACOLL 180 капсули
23.00 лв
product header
Nutrend FLEXIT GELACOLL 180 капсулиNutrend FLEXIT GELACOLL 180 капсули

Като активно трениращ атлет, Вие вероятно приемате различни добавки – за повишаване на силата, за напомпване, за възстановяване. Почти винаги обаче, грижата за ставите и сухожилията, остава на заден план. А това са много важни части на вашето тяло. Могат да бъдат сравнени с основите на къща. Когато основите не функционират, цялата къща рухва. Това ще стане, ако ставите и сухожилията Ви се износят и ви причиняват дискомфорт-тялото Ви ще рухне. Вие няма да сте способни да тренирате, а всички усилия полагани в залата ще са напразни.

Представяме Ви  FLEXIT GELACOLL на Nutrend-тази иновативна формула е предназначена да помогне на спортистите да поддържат техния активен начин на живот, включващ интензивни тренировки. FLEXIT GELACOLL комбинира MSM и колаген протеин-хидролизиран желатин в практична форма на капсули. Продуктът е предназначен за намаляване увреждането на ставите по време на физическа активност или при наднормено тегло и за ефективното възстановяване и протекция на ставите и съединителната тъкан. Подхранва и възстановява хрущялите, ставите и ставните връзки. Подпомага растежа и здравината на косата, ноктите, както и еластичността на кожата.

Характеристики на продукта:

  • Съдържа клинично изпитани съставки
  • Облекчава ставни и мускулни възпаления
  • Възвръща мобилността и здравето на ставите
  • Временно облекчава мускулни и ставни болки


Когато сте под прекалено физическо натоварване, съвсем естествено е да се получи претоварване на ставите, дори и нараняването им. От такива процеси са заплашени активните хора, хората с наднормено тегло, хората на възраст, и разбира се спортистите. Вашите стави имат нужда от специфични хранителни вещества, за да могат да се регенерират, и да се възстановяват от контузии. При някои условия, тези вещества се изчерпват-особено ако спортувате, имате физически натоварено ежедневие, или сте над 40 годишна възраст. Можете да предотвратите тези състояния с помощта на FLEXIT GELACOLL!

FLEXIT GELACOLL  действа чрез подсилване на структурните липиди на клетъчните мембрани предоставяйки  хранителна помощ, която дава възможност на клетките да бързо да се “ремонтират“ и регенерират. Продукта също така съдържа съединения, които функционират за подновяване, укрепване и защита на ставите, чрез повишаване на мускулния растеж, за да се създаде по-силна външна структура за скелетната система и съединителната тъкан. FLEXIT GELACOLL  съдържа комплекс от активни съставки, които подпомагат здравето на ставите и хрущялите, като спират болки и възпаления, насърчават синтеза на междуставна течност, подобряват подвижността и гъвкавостта на ставите.

Начин на употреба: Приемайте 4-6 капсули дневно, между храненията. В тренировъчни дни дозата може да бъде увеличена до 8 капсули на ден. Максималният дневен прием е 8 капсули!

Разфасовка: 180 капсули

Състав:

nutrend-flexit-gelacoll-180-caps2

Дозировка
Доза 8 капсули
Дози в опаковка 22
Съставки
Витамин С 120 g
Енергийна стойност 12 kcal
Протеини 3.1 g
Сол 0.006 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend FLEXIT GELACOLL 180 капсули

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend FLEXIT GELACOLL 180 капсули
  • Наличност: В наличност
23.00 лв
Бърза поръчка