Nutrend AMINO POWER LIQUID 1000 млNutrend AMINO POWER LIQUID 1000 мл1
Nutrend AMINO POWER LIQUID 1000 мл
55.00 лв
product header
Nutrend AMINO POWER LIQUID 1000 млNutrend AMINO POWER LIQUID 1000 мл

Повечето хора, които активно тренират или се занимават с бодибилдинг знаят, че аминокиселините са главната основа за изграждане на мускулна маса. Те съставляват  всички белтъци във вашето тяло  и  играят  изключително незаменима  роля, за растежа на вашите  мускулите. Аминокиселините съдействат за правилното възстановяването на мускулите, а също така предпазват от катаболни процеси. Поради тези причини, не е желателно  да допускате техният недостиг, особено след  тренировка. Представяме Ви продукта AMINO POWER LIQUID на Nutrend, който ще Ви осигури пълен спектър от аминокиселини в течна форма за стимулиране на мускулния растеж, сила и качествено възстановяване. Източникът е бързоусвоим протеин хидролизат, с висока биологична стойност. Продуктът е базиран на протеин хидролизат PeptoPro, който представлява ди- и три-пептидни хидролизирани фракции казеин. Обогатен с L-аргинин и L-орнитин.

Характеристики на продукта:

  • 31% протеин
  • Осигурява незаменими аминокиселини
  • Бързо усвоима течна формула
  • Повишава енергийните нива
  • Увеличава издържливостта
  • Съдейства за мускулния растеж
  • Подобрява възстановяването

Аминокиселините, както вече споменахме,  са градивните елементи на мускулите. Ето защо, те   са от съществено значение за създаването и поддържането на положителен азотен баланс, което е много важно за растежа на чиста мускулна маса. Аминокиселините също играят важна роля за предотвратяване на катаболното  разграждане на мускулните протеини, както и за  поддържане на  максимален  растежа на мускулите, в отговор на вашите интензивни тренировки. Аминокиселините също така оказват помощ в храносмилателните  и метаболитни процеси, на които тялото Ви е  подложено постоянно.

Чрез създаването на ензими, аминокиселините  могат да помогнат  да се регулират  и да “съживят“ двата процеса. Резултатът е бърз базален метаболизъм (BMR), който изгаря повече калории, и помага да се горят  мазнини бързо.  съдържа важните аминокиселини  левцин, валин и изолевцин. Те значително повишават  изграждането на чиста мускулна маса и също повишават енергийния баланс. Тези аминокиселини стимулират  изгарянето на излишните телесни мазнини, подобряват азотния баланс в тялото и повишават секрецията на инсулин. Освен това, тези аминокиселини подпомагат  издръжливостта , както и възстановяването след тренировка

AMINO POWER LIQUID съдържа и аминокиселината аланин, която работи чрез увеличаване на производството на карнозин. Аминокиселината аланин може значително да повиши  издръжливостта  и да подпомогне процеса на възстановяване на мускулите. Една от задачите на аланина във формулата на AMINO POWER LIQUID е да намали времето за възстановяване  между тренировките. Продукта съдържа и аминокиселините глицин, глутамин, лизин, фениланин, метионин, хистидин и трионин.

Начин на употреба: Основен дневен прием – 40 ml, 1-2 пъти дневно, за предпочитане сутрин преди закуска, след тренировка или преди сън. 40 ml се разтварят в 250 ml вода.

Разфасовка: 1000 милилитра

Състав:

nutrend-amino-power-liquid-500-ml2

Дозировка
Доза 40 ml
Дози в опаковка 13
Съставки
Глицин 1539 mg
Енергийна стойност 53 kcal
Л-аланин 654 mg
Л-аргинин 1706 mg
Л-аспартанова киселина 668 mg
Л-валин 384 mg
Л-глутаминова киселина 1591 mg
Л-изолевцин 238 mg
Л-левцин 509 mg
Л-метионин 162 mg
Л-орнитин 948 mg
Л-пролин 1146 mg
Л-серин 423 mg
Л-тирозин 219 mg
Л-треонин 253 mg
Л-триптофан 32 mg
Л-фенилаланин 292 mg
Л-хистидин 167 mg
Л-цистеин 4 mg
Мазнини 0.06 g
Натрий 0.04 g
Протеини 12.4 g
Хидроксилизин 86 mg
Хидроксипролин 821 mg
5 Nutrend AMINO POWER LIQUID 1000 мл
Освен едно страхотно възстановяване успях да покача и чист мускул от тази невороятна формула
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend AMINO POWER LIQUID 1000 мл

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend AMINO POWER LIQUID 1000 мл
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка