BIOTECH USA Liquid Amino 20 x 25 млBT4211
BIOTECH USA Liquid Amino 20 x 25 мл
64.00 лв
product header
BIOTECH USA Liquid Amino 20 x 25 млBT421

Liquid Amino от BioTech USA е уникална течна формула с богат аминокиселинен комплекс.

Свойства и характеристики на Liquid Amino от BioTech USA:
 

  • Течна добавка за моментален ефект
  • Помага за увеличаване на размера на мускулите
  • Повишава силата и издръжливостта
  • Допринася за скоростно възстановяване
  • Подобрява азотния баланс
  • Лесно и бързо се усвоява
  • Обогатена с витамини матрица


Продуктът е изключително лесно усвоим и градивните му елементи достигат мълниеносно до мускулите ви, за да ги подсилят и защитят! За постигането на максимален ефект формулата е обогатена и с витамини от В-групата.

Liquid Amino от BioTech USA е уникален с богатото си съдържание на полезни компоненти в една-единствена мощна доза – 12 милилитра! Само с една доза вие насищате мускулатурата си с вещества, които ще допринесат за изграждането на по-големи мускули и ще ви помогнат да се възстановите невероятно бързо след тежко натоварване в залата!

Матрицата на Liquid Amino от BioTech USA включва множество заменими и незаменими аминокиселини, включително верижноразклонените изолевцин, левцин и валин (BCAA). Течната формула на продукта спомага за моменталното транспортиране на аминокиселините до вашите мускули, като по този начин ги подготвя на момента за предстоящото натоварване. Приемът след тренировка пък допринася за светкавично възстановяване на силата и тъканите, което предотвратява мускулния разпад и блокира катаболните прицеси.

Част от аминокиселините в Liquid Amino от BioTech USA са лизин, аргинин, метионин, триптофан, серин, аланин, глицин, хистидин. Тези вещества спомагат за регулиране на нивата на азотен оксид, стимулират метаболизма, помагат за преработката на мазнините в тялото, подсилват имунната система. С тяхна помощ мускулите получават нужните им кислород и хранителни вещества, за да дадат всичко от себе си по време на тренировка, като същевременно са предпазени от разпад и запазват способността си да се възстановят бързо без тежки катаболни последствия.

Блендата на Liquid Amino от BioTech USA е допълнително обогатена и с витамините В6 и В12, които допринасят за намаляването на умората и правят престоя ви в залата по-продължителен. Витамин В6 играе ключова роля в процесите на разграждане и усвояване на аминокиселините. С помощта на витамин В12 белтъчините преминават през тялото и се усвояват оптимално.

Една доза = 1 ампула

Дози в опаковка: 20

Начин на приемане: Приемайте по 1 доза преди и след тренировка. В дните без тренировки приемайте по 1 доза сутрин.

 

Дозировка
Доза 1 ампула
Дози в опаковка 20
Съставки
Витамин В12 3 mcg
Витамин В6 7,5 mg
Въглехидрати 12.25 g
Енергийна стойност 95 kcal
Л-валин 1000 mg
Л-изолевцин 250 mg
Л-левцин 2501 mg
Протеини 11.5 g
4 BIOTECH USA Liquid Amino 20 x 25 мл
Залагам на шотове, защото,винаги намират място в претъпкания ми спортен сак.
Напишете отзив
    Лош           Добър

BIOTECH USA Liquid Amino 20 x 25 мл

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT421
  • Наличност: В наличност
64.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка