NOW Витамин Е (Sun-E) 400IU 60 дражетаNOW9351
NOW Витамин Е (Sun-E) 400IU 60 дражета
56.00 лв
product header
NOW Витамин Е (Sun-E) 400IU 60 дражетаNOW935

Витамин Е


Както знаете, в резултат на метаболитните процеси и други фактори, тялото Ви непрекъснато е атакувано от свободните радикали. Тези отпадъчни продукти могат да увредят клетки и органи, причинявайки редица заболявания. За щастие, благодарение на антиоксидантите, Вие можете да се защитите. Представяме Ви продукта Sun-E на NOW Foods, който ще Ви осигури един мощен антиоксидант, който ще Ви предпази от отрицателното въздействие на свободните радикали. Този антиоксидант е витамин Е, а в Sun-E този витамин е получен от слънчогледово масло, без соя и ГМО.
 

Предимства на Sun-E


За да Ви запознаем с предимствата на Sun-E, ще разгледаме по – подробно неговата активна съставка – витамчин Е. Той е мастноразтворим витамин, който е комбинация от 8 съединения. Това са алфа-токоферол, бета-токоферол, гама-токоферол, делта-токоферол, алфа-токотриенол, бета-токотриенол, гама-токотриенол и делта-токотриенол.  Всички осем варианта на витамин Е притежават антиоксидантни качества. Това им дава възможност да унищожават   свободните  Свободните радикали увреждат  клетките и ДНК.Те  допринасят за преждевременното стареене и може евентуално да увеличат рисковете от сериозни сърдечни и  ракови заболявания.

Антиоксидантните функции на витамин Е не само защитават  на вашите клетки от вредното въздействие на свободните радикали, но те също така  намаляват  влиянието на други деструктивни вещества като замърсители и някои токсични съединения. Освен това, витамин Е влияе благотворно върху имунната  и метаболитната Ви  системи. Той  подобрява функционирането на някои ензими  участващи в метаболизма,  разширява  кръвоносните съдове,  и помага да се предотврати натрупването на кръвни клетки, по вътрешната обвивка на кръвоносните съдове. Това са част от важните характеристики на витамин Е, които правят продукта Sun-E наистина ценен за вашето здраве!

Начин на употреба: Приемайте 1 драже дневно с храната

Опаковка: 60 дражета

Amount Per Serving% Daily Value***

Vitamin E as natural d-alpha tocopherol Sun E 900 from Non-GMO Sunflower Oil      400 IU      100%

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 60
Съставки
Витамин Е 400 IU
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Витамин Е (Sun-E) 400IU 60 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW935
  • Наличност: В наличност
56.00 лв
Бърза поръчка