AMIX Vitamin E 400 IU 100 дражетаAM2991
AMIX Vitamin E 400 IU 100 дражета
25.00 лв
AMIX Vitamin E 400 IU 100 дражетаAM299

Витамин Е е един от най-мощните, познати антиоксиданти. Той поддържа кръвното налягане в здравословни норми, като по този начин предпазва сърдечно-съдовата система.


Смята се, че витамин E може да забави развитието на раковите клетки, облекчава дихателните проблеми и симптомите на алцхаймер и паркинсон. Не на последно място, витамин Е подсилва имунната система, правейки я устойчива на инфекциозните болести. Всъщност, витамин Е е общото наименование на група от осем комплексни химични съединения с антиоксидантни свойства, наречени токотриеноли и токофероли. Можете да си набавите този важен витамин, чрез продукта Vitamin E 400 IU на AMIX.

Предимства:

 • Под формата на гел капсули
 • Оказва мощна антиоксидантна защита
 • Подобрява функциите на имунната система
 • Поддържа здравето на сърцето
 • Осигурява нормалните функции на ендокринната система
 • Регулира кръвното налягане
 • Спомага метаболизма на белтъчините и въглехидратите


Витамин Е се счита за един от най-силните антиоксиданти. Той може да неутрализира и елиминира свободните радикали, които увреждат клетките и органите в тялото. Заради антиоксидантните си свойства, витамин Е забавя процесите на стареене, подобрява имунната функция и подпомага голяма част от функции на организма. Този витамин е важен и за заздравяването на рани и бързото възстановяване на кожата.

Също така поддържа здравето на простата, подобрява кръвообращението и подпомага възстановяването на тъканите. Витамин Е може да облекчи симптомите на ПМС и е от голямо значение за активността на мускулите и доброто зрение. Наричат витамин Е “еликсир на младостта“, именно заради антиоксидантната му функция!

Тъй като този витамин подобрява кръвообращението, той съдейства за заздравяването на нервите и мускулите. Също така, витамин Е се грижи за добрия външен вид на косата, кожата и ноктите. Витамин Е може да възобновява „ензима на живота" Q10 и удължава действието му.

Витамин Е също така предпазва от окисление ненаситените мастни киселини на клетъчните мембрани. Витаминът се грижи и за нормалните функции на половите жлези, както и на другите жлези с вътрешна секреция. Ежедневният прием на витамин Е, чрез продукта Vitamin E 400 IU осигурява гарантирана антиоксидантна защита, предпазване от сърдечно-съдови и ракови заболявания и още красиви кожа, коса и нокти.

Вземете сега и заредете тялото си с този така ВАЖЕН витамин за Вас!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: По 1 софтгел капсула дневно с храна. Приемете с чаша вода.

Опаковка: 100 дражета

Напишете отзив

    Лош           Добър

AMIX Vitamin E 400 IU 100 дражета

 • Производител: AMIX
 • Код на продукта: AM299
 • Наличност: В наличност
 • 25.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359