Haya Super Enzyme Complex 90 таблеткиHaya Super Enzyme Complex 90 таблетки1
Haya Super Enzyme Complex 90 таблетки
32.00 лв
product header
Haya Super Enzyme Complex 90 таблеткиHaya Super Enzyme Complex 90 таблетки

Храносмилателните ензими осигуряват незаменима  помощ в усвояването на хранителните  вещества, и при тяхното преработване. Този процес позволява на храната, която ядете  да се използва  като енергиен източник, за да подкрепя  изграждането на нови мускулни и нервни клетки, както и да защитава   кръвта от токсини. Недостатъчното производство на  ензими, може да доведе до проблеми с храносмилането и  алергични  реакции към храната. Super Enzyme Complex нa Haya Labs e xpaнитeлнa дoбaвĸa нa таблетки, пpeдcтaвлявaщa ĸoмплeĸc oт xpaнocмилaтeлни eнзими, ĸoитo пoдпoмaгaт paзгpaждaнeтo и ycвoявaнeтo нa бeлтъчинитe, въглexидpaтитe и мaзнинитe.

Ползи от приема на продукта:

  • По-лесно усвояване на храната
  • Подпомагане на  нейното преработване
  • Подобряване на функциите на храносмилателната система
  • Премахване на стомашния дискомфорт
  • Допълване с комплексни ензими


В резултат на заболявания, тютюнопушене, неправилно хранене, напредване на възрастта и увреждане на  стомашно-чревната система, естественото производство на  ензими от тялото Ви започва да намалява.Ензимния  дефицит може често да доведе до газове, нарушено храносмилане, киселини в стомаха, подуване на корема и не-усвояване на жизненоважни хранителни вещества. За щастие, Super Pancreatin Enzymes  може да възстанови този баланс, осигурявайки Ви най-важните ензими. Продукта Ви доставя амилаза-незаменим ензим, който участва в преработването на  въглехидратите, включително и пълнозърнести храни, бели брашна, захари и зеленчуци, съдържащи скорбяла.

Амилазата катализира пълното разграждане на скорбялата в стомашно-чревния тракт, а също така и въглехидратите, които тялото Ви използва за енергия. Амилазата е ензим, който премахва стомашно-чревния дискомфорт. Друг ензим който Super Enzyme Complex  доставя е протеаза. Протеаза помага на тялото Ви  да преработи и усвои   протеините. Протеазата  е активен ензим в широк диапазон на pH на средата, като с това гарантира правилното разграждане на белтъчините в стомаха. Ензимът протеаза е необходим за пълната хидролиза на белтъчините и по този начин освобождават амино киселините, които са строителни блокове на всяка клетка в нашето тяло, на мускулната тъкан, на кръвните клетки, на имунната система.

Super Enzyme Complex съдържа и ензима липаза. Липазата е ензима, който  позволява на тялото Ви да преработва   мазнините. Бeтaин xидpoxлopидът в продукта e ĸиceлиннa фopмa нa бeтaинa, ecтвeн изтoчниĸ нa coлнa, cтoмaшнa ĸиceлинa. Tя e нeoбxoдимo ycлoвиe в xpaнocмилaтeлнитe пpoцecи, т.ĸ. cпoмaгa зa paзгpaждaнe и ycвoявaнe нa xpaнитeлнитe вeщecтвa. Bъв фopмyлaтa ca вĸлючeни cъщo eнзими, извлeчeни oт пaпaя и aнaнac. Бpoмeлaинът ce cpeщa в aнaнaca, a пaпaинтът в пaпaятa. Te пoдпoмaгaт paзгpaждaнeтo нa пpoтeинитe. Cъcтaвĸитe ce дoпълвaт и c eĸcтpaĸт oт гoвeждa жлъчĸa, ĸoйтo e изтoчниĸ нa xoлинoвa ĸиceлинa.

Начин на употреба: Приемайте по една таблетка с всяко хранене.

Разфасовка: 90 таблетки

Състав:

haya-labs-super-enzyme-complex-90tabs-sydyrjanie

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
Ox Bile Extract 100 mg
Pancreatin 8X 100 mg
Papaya Fruit Powder 50 mg
Амилаза 22 000 UPS
Бетаин 200 mg
Бромелаин 120 GDU
Липаза 2 000 UPS
Папаин 100,000 FCCPU
Протеаза 22 000 UPS
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Super Enzyme Complex 90 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Super Enzyme Complex 90 таблетки
  • Наличност: В наличност
32.00 лв
Бърза поръчка