NOW Probiotic-10 100 Billion 30 капсулиNOW29311
NOW Probiotic-10 100 Billion 30 капсули
110.00 лв
product header
NOW Probiotic-10 100 Billion 30 капсулиNOW2931

Probiotic-10 съдържа 10 щама полезни бактерии


Probiotic-10 на NOW Foods е пробиотична хранителна добавка, съдържаща 10 различни щама полезни бактерии. Продукта съдържа разнообразни пробиотици, които поддържат здравето на чревната флора и не само. Когато мислим за бактерии, обикновено е в негативен аспект. Но пробиотиците  всъщност представляват полезни бактерии, които помагат за елиминирането  на опасните микроорганизми в червата и по този начин  понижават инфекциите. Името на пробиотиците, буквално означава „добри за живота”.

Още ползи:

  • Стимулира имунитета;
  • Подобрява храносмилането;
  • Възстановява чревната флора.


Животът в днешно време има доста отрицателни страни. Съвременният начин на хранене, замърсителите и химикалите в околната среда, както и честата и нехайна употреба на антибиотици променя баланса на бактериите в червата, което ги прави по-податливи на инфекции, заболявания, свързани с обмяната на веществата и имунитета. Само си представете! Вътрешната обвивка на червата е всъщност по-голяма като площ от кожата ни. Освен това в червата се намират по-голямата част от имунните клетки на тялото – приблизително 70-80%.

Пробиотиците помагат за намаляването на възпаленията като регулират имунните отговори на организма. Тяхно важно свойство е, да подобряват способността на вътрешната част на червата да изпълнява ролята на бариера за вредните химикали или микроорганизми. Пробиотичните бактерии оказват въздействие върху организма като директно се размножават и образуват колонии върху стената на червата и започват да произвеждат жизнено важни ензими и клетъчни биопродукти. Лактобацилите  например, разграждат протеините и мазнините до аминокиселини и мастни киселини.
 

Probiotic-10 подобрява храносмилането и имунитета


Пробиотиците в Probiotic-10 представляват своеобразни природни антибиотици. Не само притискат и елиминират  нежеланите бактерии като Ешерихия коли от ентеробактериите, но пречат на оцеляването и на такива като стафилококите (причинители на повечето ангини), салмонела и кампилобактер, причинители на повечето хранителни отравяния. Те не само унищожават  патогенните бактерии, но и засилват имунната система. Доказали са своята способност при лечение на повтарящи се инфекции на пикочния мехур, синузити и тонзилити.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, 1-2 пъти дневно на празен стомах.

Опаковка: 30 капсули

Състав:

now-probiotic-10-100-billion

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 30
Съставки
Пробиотична смес 100 billion CFU
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Probiotic-10 100 Billion 30 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2931
  • Наличност: В наличност
110.00 лв
Бърза поръчка