NOW Candida Support 90 капсулиNOW33081
NOW Candida Support 90 капсули
55.00 лв
product header
NOW Candida Support 90 капсулиNOW3308

Новото име на Candida Clear e Candida Support.

Candida Clear (Candida Support) може да балансира чревните Ви бактерии. Този продукт има възможност да подпомогне Вашия храносмилателен тракт и така той да стане по-здрав. Продуктът също така представлява и много качествен билков комплекс. Формулата му действа като силен имуностимулатор и така увеличава шансовете Ви да се справите с различни заболявания.

Candida Support на практика е комбинация от няколко различни формули. Идеята на този артикул е да пречисти Вашия стомах от различни гъбички и микроорганизми. Основно неговото действие е насочено към премахване на кандидите. Поради тази причина производителите на Candida Support са се постарали да подложат различни съставки на тестове, за да определят коя комбинация от тях може да осигури желаните крайни резултати.

Учените, които са тествали формулата на Candida Support са достигнали до извода, че избраната комбинация от различни вещества е способна да постигне поставените цели и да осигури на Вашия организъм качествен и много ефикасен синергичен ефект. Така Вашият стомах може да бъде прочистен от потенциално опасните за Вашето здраве микроорганизми и гъбички.

Candida Support съдържа в себе си следните съставки:

 

  • Балдахиново дърво – подпомага имунната Ви система и се грижи за доброто здраве на храносмилателния Ви тракт. Осигурява защита от паразити, гъбички и различни бактерии;
  • Черен орех – грижи се за чистотата на Вашата стомашно-чревна флора
  • Масло от риган – силен антиоксидант. Също така има възможност да премахне паразитите от храносмилателната Ви система и да намали разпространението на вредни бактерии
  • Биотин – важен витамин от Б-комплекс, който се грижи за Вашето тяло
  • Каприлова киселина – това е натурално синтезирана мастна киселина, която има възможност да подобри чревната Ви флора и да редуцира ферментационните процеси на различни образувания от гъбички в храносмилателната Ви система.


Candida Support е създаден така, че да прочисти Вашия храносмилателен тракт само от вредните паразити, бактерии и гъбички. Същевременно тези микроорганизми, които са важни за правилното му функциониране следва да бъдат защитени, а наличието им да стане балансирано. Така с помощта на този натурален артикул Вие можете да подобрите Вашето храносмилане.

Начин на употреба: Една доза 2 пъти дневно с храната.

Състав:

 

 

 

 

 

 

 

 

Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 45  
Билки
Pau D· Arco (Tabebula impetignosa) (Inner Bark) 300 мг  
Люспи от черен орех 300 мг  
Витамини
Биотин 2 мг 6.7%
Други
Въглехидрати 1 г 1%
Калории 10  
Мазнини 0.5 г 1%
Мастни Киселини
Caprylic Acid (from Magnesium Caprylate) 500 мг  
Oregano Oil ( Origanum vulgare ) ( min. 1.75% Volatiles ) 200 мг  
Минерали
Магнезий (as Magnesium Oxide) 46 мг 0.1%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


 

 

Код: NOW3308

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 45
Съставки
Caprylic Acid 500 mg
Pau D· Arco 300 mg
Биотин 2 mg
Люспи от черен орех 300 mg
Магнезий 46 mg
Масло от риган 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Candida Support 90 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3308
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка