NOW Glucosamine /Chondroitin/ MSM теченNOW31751
NOW Glucosamine /Chondroitin/ MSM течен
60.00 лв
product header
NOW Glucosamine /Chondroitin/ MSM теченNOW3175

Glucosamine/Chondroitin/MSM – Течен е чудесен продукт за подпомагане на Вашите стави. Снабден е с подходящите за тази цел съставки, които са изцяло с натурален произход. Всяка една от тях на практика се съдържа във Вашето тяло, но с течение на времето организмът Ви загубва част от количеството им. Това може да предизвика много нездравословни последици за ставите и хрущялите Ви.

Glucosamine/Chondroitin/MSM – Течен е способен да Ви предпази от това. Формулата му е произведена по висококачествен начин, като са използвани само най-добрите технологии и методики. Освен това тя е в течен вид, което е много важно за по-доброто ѝ абсорбиране от Вашия организъм. Това увеличава нейната ефективност и бързина на действие в подкрепа на Вашите стави и хрущяли.

Glucosamine/Chondroitin/MSM – Течен Ви снабдява с възможно най-добрите вещества за постигане на неговата основна цел. Това са глюкозамин сулфат, хондроитин и метилсулфонилметан (МСМ). Всяко от тях има свое специфично действие и е в състояние да Ви осигури редица ползи. Комбинацията от всички тези съставки е способна да увеличи здравето на Вашите стави и хрущяли.

Glucosamine/Chondroitin/MSM – Течен има възможност да Ви осигури следните ползи, посредством неговите съставки:

 

  • Глюкозамин сулфат – вещество, което следва да намали износването на ставните Ви връзки и да подпомогне хрущялите, ставите и Вашите съединителни тъкани.
  • Хондроитин – нужен компонент на Вашите хрущяли, който подпомага задържането в тях на вода и важни хранителни вещества. Също така указва мощно съдействие за придвижването на молекулите през Вашите хрущяли.
  • МСМ – снабдява ставите Ви със суров материал и действа благоприятно за тяхната здравина.


Glucosamine/Chondroitin/MSM – Течен е оценен много престижно от редица потребители. Учените също са останали очаровани от неговата силна и иновативна течна формула. Усвояването ѝ от Вашето тяло може да стане светкавично, като по този начин ползите за ставите и хрущялите Ви могат да бъдат наистина огромни. Glucosamine/Chondroitin/MSM – Течен е комбинация от възможно най-необходимите за тяхното здраве вещества.

Начин на употреба: 1 доза, два пъти дневно с храната.

Състав:

Доза 1 супена лъжица (15  
Дози в опаковка 31  
Витамини
Витамин C 125 мг 208%
Други
Калории 15  
Минерали
Манган 4 мг 200%
Натрий 60 мг 3%
Калий (from Potassium Chloride) 5 мг <1%
Стави и хрущяли
Глюкозамин сулфат 750 мг  
МСМ 150 мг  
Хондроитин сулфат 600 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 супена лъжица (15 ml)
Дози в опаковка 31
Съставки
Витамин С 125 mg
Глюкозамин сулфат 750 mg
Калий 60 mg
Калории 15
Манган 4 mg
МСМ 150 mg
Натрий 60 mg
Хондроитин сулфат 600 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Glucosamine /Chondroitin/ MSM течен

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3175
  • Наличност: В наличност
60.00 лв
Бърза поръчка