NOW Astaxanthin 60 дражетаNOW32511
NOW Astaxanthin 60 дражета
55.00 лв
product header
NOW Astaxanthin 60 дражетаNOW3251

Астаксантин


Astaxanthin има възможност да Ви осигури качествена антиоксидантна защита. Този продукт също така е способен да подпомогне Вашето зрение и така то да стане по-добро. Неговата формула е в състояние да се погрижи за подсилване на защитата на тялото Ви против възпаления и освен това е предназначена за употреба и от вегетарианци.

Astaxanthin съдържа в себе си натурална форма на астаксантин. Това вещество е силен каротеноид и благодарение на неговия природен произход то е със специална структура. Именно тя се грижи за снабдяването на Astaxanthin с неговите мощни антиоксидантни свойства. Благоприятните ефекти, които Вашият организъм може да получи са редица.

Основната съставка на Astaxanthin се класифицира като ксантофил. Тоест това следва да означава „жълти листа”. В сравнение с останалите каротеноиди това вещество не се преобразува във витамин A. Следователно се избягва рискът от предозиране с него, което намалява вероятността от образуване на токсини в тялото Ви. Последните могат да бъдат образувани от превишаване на нормалните дози от споменатия витамин.
 

Astaxanthin помага за

  • Преминаване кръвните бариери на Вашия мозък и ретина, което спомага за качественото антиоксидантно действие над Вашите очи, мозък и нервна система.
  • Силен антивъзпалителен ефект
  • Възможност да повлияе против образуването на някои видове ракови заболявания
  • Предпазване на телесните Ви тъкани от оксидантно увреждане


Astaxanthin е натурален артикул и неговата основна съставка е взета от природата. Това е много важен фактор за неговото действие, защото така тялото Ви получава естествено действие, без наличие на никакви потенциално опасни вещества, които да Ви навредят. От Astaxanthin можете да очаквате редица ползи. Този продукт има възможност да се комбинира и с други хранителни добавки.

Начин на употреба: 1 драже на ден с храна богата на мазнини.

Състав:

 
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 60  
Антиоксиданти
Zanthin® Natural Astaxanthin (CO2 extract of Haemaltococcus pulvialis algae) 4 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 60
Съставки
Астаксантин 4 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Astaxanthin 60 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3251
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка