SAN Free T 120 таблеткиSAN Free T 120 таблетки1
SAN Free T 120 таблетки
66.00 лв
product header
SAN Free T 120 таблеткиSAN Free T 120 таблетки

Искате ли да качвате мускули и да изгаряте мазнини мълниеносно бързо? Разбира се че искате! Как  да стане? Чрез повишаване нивата на тестостерона. Повишения тестостерон изцяло променя играта, доближавайки Ви все повече към онова което искате – перфектното мускулесто тяло. Повишения  свободен тестостерон означава подобрен  синтеза на протеините, което  гарантира че тялото Ви ги използва и по – ефективно.  Това буквално означава, че храната става анаболна.Можете да имате  по – интензивни  и по – резултатни  тренировки, да се възстановявате  по-бързо, а  метаболизма Ви да е по – бърз  в усвояването на мазнините и превръщането им в енергия. С Free- T на SAN, всичко това е възможно. Този продукт ще повиши нивата на тестостерона, без да създава опасност за здравето Ви.

free-t ad

Ползи от приема на Free T:

 

  • Повишаване нивото на свободния тестостерон
  • Подпомагане на мускулния растеж
  • Подобряване на скоростта
  • Подобряване и ускоряване на възстановяването
  • Увеличаване на силата
  • По – добро представяне в залата
  • По – интензивни тренировки


Free-T повишава безопасно и ефективно нивата на свободния тестостерон в тялото Ви. Неговите безопасност и ефикасност са доказани, а самия продукт може да Ви даде сериозен тласък, по отношение изграждането на мускулите и изгарянето  на излишните  мазнини.  Free-T   е в състояние да подобри “работата“  на атлетите от всеки ъгъл,  и да доведе вашите  фитнес цели до желания резолтата,   чрез безопасни и доказани съставки. Те включват DAA, Forskolin, Urtica Dioica, индол-3-Carbinol и  други. С Free-T  вече  е напълно възможно   да изгорите  упоритите мазнини, като същевременно увеличавате размера на мускулите си. Продукта също така  контролира нивата на естроген, така че няма риск от повишаване на нивата му, или други отрицателни ефекти.

Free-T представлява  синергична смес от специализирани хранителни вещества, които изграждат  мускули и изгарят  мазнините по различни пътища: D-аспарагиновата  киселина (DAA) например, е била обект на клинични  проучвания. Резултати  посочват, че мъжете могат да изпитат увеличение до 118% на нивата на LH (хормонът, който сигнализира на  тестисите да произвеждат тестостерон), благодарение на тази съставка;  Forskolin – безспорно, всички изследвания на тази съставка показват,   че Forskolin  благоприятства  подобряването  на телесния състав,  чрез значително намаляване на мазнините в тялото,  и подобряване на костно-мускулната маса. Но това не е всичко – изследванията още сочат, че тази съставка  значително увеличава чистата мускулна маса! Free-T  съдържа още смес от   Urtica Dioica, индол-3-Carbinol и Калциев D-Glucarate, които спомагат  за управление на повишените нива на тестостерон, като предотвратяват превръщането му в  тестостерон.

Разфасовка: 120 таблетки / 30 дни прием

Употреба: 4 таблетки на ден.

Състав:

san-free-t-120-caps

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Free T 120 таблетки

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Free T 120 таблетки
  • Наличност: В наличност
66.00 лв
Бърза поръчка