Haya Super Pancreatin Enzymes 100 капсулиHaya Super Pancreatin Enzymes 100 капсули1
Haya Super Pancreatin Enzymes 100 капсули
39.00 лв
product header
Haya Super Pancreatin Enzymes 100 капсулиHaya Super Pancreatin Enzymes 100 капсули

Храносмилателните ензими осигуряват незаменима  помощ в усвояването на хранителните  вещества, и при тяхното преработване. Този процес позволява на храната, която ядете  да се използва  като енергиен източник, за да подкрепя  изграждането на нови мускулни и нервни клетки, както и да защитава   кръвта от токсини. Недостатъчното производство на  ензими, може да доведе до проблеми с храносмилането и  алергични  реакции към храната. Super Pancreatin Enzymes нa Haya Labs e xpaнитeлнa дoбaвĸa нa ĸaпcyли, пpeдcтaвлявaщa ĸoмплeĸc oт xpaнocмилaтeлни eнзими, ĸoитo пoдпoмaгaт paзгpaждaнeтo и ycвoявaнeтo нa бeлтъчинитe, въглexидpaтитe и мaзнинитe.

Ползи от приема на продукта:

  • По-лесно усвояване на храната
  • Подпомагане на  нейното преработване
  • Подобряване на функциите на храносмилателната система
  • Премахване на стомашния дискомфорт
  • Допълване с комплексни ензими


В резултат на заболявания, тютюнопушене, неправилно хранене, напредване на възрастта и увреждане на  стомашно-чревната система, естественото производство на  ензими от тялото Ви започва да намалява.Ензимния  дефицит може често да доведе до газове, нарушено храносмилане, киселини в стомаха, подуване на корема и не-усвояване на жизненоважни хранителни вещества. За щастие, Super Pancreatin Enzymes  може да възстанови този баланс, осигурявайки Ви най-важните ензими. Продукта печели награди и неслучайно става все по-предпочитан сред потребителите в световен мащаб. Super Pancreatin Enzymes  Ви доставя амилаза -  незаменим ензим, който участва в преработването на  въглехидратите, включително и пълнозърнести храни, бели брашна, захари и зеленчуци, съдържащи скорбяла.

Амилазата катализира пълното разграждане на скорбялата в стомашно-чревния тракт, а също така и въглехидратите, които тялото Ви използва за енергия. Амилазата е ензим, който премахва стомашно-чревния дискомфорт. Друг ензим който Super Pancreatin Enzymes  доставя е протеаза. Протеаза помага на тялото Ви  да преработи и усвои   протеините. Протеазата  е активен ензим в широк диапазон на pH на средата, като с това гарантира правилното разграждане на белтъчините в стомаха. Ензимът протеаза е необходим за пълната хидролиза на белтъчините и по този начин освобождават амино киселините, които са строителни блокове на всяка клетка в нашето тяло, на мускулната тъкан, на кръвните клетки, на имунната система.

Правилното храносмилане на протеини е от жизненоважно значение. Непреработените протеинови частици могат да преминат през чревната стена в  кръвта и да предизвикат запушвания на важни кръвоносни съдове. Super Pancreatin Enzymes съдържа и ензима липаза. Липазата е ензима, който  позволява на тялото Ви да преработва   мазнините.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула с всяко хранене.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

haya-labs-super-pancreatin-enzymes-sydyrjanie

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Pancreatin 8X 500 mg
Амилаза 110 000 USP
Липаза 10 000 USP
Протеаза 110 000 USP
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Super Pancreatin Enzymes 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Super Pancreatin Enzymes 100 капсули
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка