Лост за таван Armageddon SportsARM1071
Лост за таван Armageddon Sports
119.99 лв
product header
New Лост за таван Armageddon SportsARM107

Търсите ли лост за монтаж на таван, който да бъде удобен, здрав и компактен?

Търсите ли лост, с който да изградите здрав, силен и широк гръб?

Лост, който предлага най-различни захвати, с които да натоварите буквално целия гръб?

Лост за монтаж на таван Armageddon Sports е това, което търсите!

Започнете вашето фитнес пътешествие сега!

Лост за таван Armageddon Sports

Лостът е създаден да задоволи и дори най-взискателните нужди на всеки фитнес ентусиаст. От широкия гръб, до вътрешната част на гърба, всичко можете да натоварите, благодарение на разнообразните захвати на лоста. Нищо чудно и нашия лост за домашна употреба да има повече, отколкото в някои фитнес зали.

Постигнете целите си с лост за набирания за таван Armageddon Sports

Със здравата си конструкция и удобството, което предлага, вие ще сте няколко крачки пред останалите. Тренировката ви за горна част на тялото ще бъде в пъти по-добра и по-ползотворна. Направен е да бъде максимално стабилен, захванат за тавана със здрави дюбели, които няма да мръднат. Така имате гаранция за една незабравима и брутална тренировка.

Лост за таван Armageddon Sports 1

Ненадмината издръжливост и комфорт

Инвестицията ви в този лост ще си заслужава. Armageddon Sports винаги са държали на изключително височко качество на уредите и аксесоарите, които предлагат. Няма как да подминем и здравината на лоста и високото качество на материалите, които са използвани за неговата направа. Ръкохватките са супер комфортни и ще ви дадат най-добрия захват, за да постигнете нови лични рекорди и върхова физика.

Лост за таван Armageddon Sports 2

Перфектен за малки, за големи, за начинаещи и напреднали

С дължина на лоста за набиране от 115 см и дебелина на хвата φи 4 см, той е напълно достатъчен и достъпен за всеки. Просто ще бъде едно от най-добрите попълнения за домашната ви зала. Ако тепърва започвате и ви е трудно да правите набирания, то най-добрия вариант е да включите ластични ленти, за да ви помагат с набиранията. Можете да ги разгледате ТУК.

Лост за таван Armageddon Sports 3

Бърз и лесен монтаж без проблем

Притесненията относно сложността на монтиране остават в миналото. Нашият лост за набиране гарантира безпроблемен процес на инсталиране. Със сигурност и от инструкции няма да имате нужда, тъй като ще трябва само да очертаете на тавана дупките, пробивате по очертанията, слагате дюбелите и лоста, затягате и готово. Не би трябвало да ви отнеме повече от 20-30 минути. С нашите включени дюбели, няма да се налага да търсите нови от магазина, тъй като са изчислени така, че да издържат до 150 кг тежест.

Технически характеристики

  • Тегло: 6.5 кг
  • Дължина: 115 см

Използвайте момента и се възползвайте от нашата най-добра цена. Повишете нивото на домашния си фитнес с монтирането на лост за набиране за монтаж на таван. Той се предлага на топ цена, която прави инвестицията в здравето и благосъстоянието ви неустоима и постижима за всеки.

Подобрете фитнес рутината си с лост за набиране с монтаж за таван - където всяко набиране ви подтиква към по-здрава и по-силна версия на самите вас.

Започнете вашата трансформация още днес, като поръчате онлайн или на тел. 0888 880 352 или 0896 790 799!

Напишете отзив
    Лош           Добър

Лост за таван Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM107
  • Наличност: В наличност
119.99 лв
Бърза поръчка