EVERBUILD Citrulline Malate 3000 200 грEB6221
EVERBUILD Citrulline Malate 3000 200 гр
40.00 лв
product header
EVERBUILD Citrulline Malate 3000 200 грEB622

Цитрулин малат за по-добри спортни постижения


В света на бодибилдинга и спорта, непрекъснато се появяват нови и нови продукти с гръмки обещания. Само няколко съставки  са в състояние да устоят на изпитанието на времето и да  останат  популярни. Има едно уникално съединение, което е било недостатъчно популярно  за около 5 години, а изведнъж с гръм и трясък се появява на сцената! Със сигурност не се досещате, но става въпрос за цитрулин малат.

Причината цитрулин малат да  е толкова широко използван, е свързана с  механизмите, благодарение на  които това съединение  подобрява спортните постижения. Възползвайте се от цитрулин малат, чрез прозукта Citrulline Malate на EVERBUILD! Тази спортна хранителна добавка съдържа цитрулин малат, активно съединение, което намалява умората, подпомага възстановяването след интензивни тренировки и съдейства за подобряване на спортните постижения, доставяйки  допълнителна сила и издръжливост.
 

Характеристики и свойства на Citrulline Malate

  • 3 гр цитрулин малат на доза;
  • Съдейства за повишаване на енергийните нива в тялото;
  • Подпомага и подобрява възстановяването;
  • Увеличава издържливостта;
  • Намалява мускулните болки след тренировка;
  • Увеличава производството на азотен оксид.

На повечето спортисти е известно, че цитрулин малат се използва предимно  за увеличаване на мускулните помпи  и може да повиши  мускулната издръжливост. Остава въпроса, как това съединение всъщност работи. При попадане във вашето тяло, цитрулин малат започва работата си, като помага за повишаване производството на ATФ. 

ATФ е най-основната форма на енергия, която тялото Ви създава  и е основен източник на гориво за вашите мускулни клетки. Цитрулин малат има способността да повишава ATФ,  чрез активно изчистване на  амоняка  и млечната  киселина от кръвта Ви.

Когато тези вредни отпадъци са отстранени, вашето тяло ще  чувства  по-малко от нормалните признаци на умора, и  традиционното чувство на парене в мускулите. Поради това уникално свойство, приемайки Citrulline Malate Вие ще отбележите  значително подобряване на вашата способност да тренирате и да се възстановявате.

EVERBUILD Citrulline Malate 3000 200 гр 1
Цитрулин малат също така има свойството да повишава количеството на аргинин в кръвния  Ви поток, който след това се превръща  в азотен оксид. Когато приемате аргинин орално, почти нищо не влиза в кръвта Ви. Когато  увеличавате нивата на  азотен оксид, с приема на  Citrulline Malate, Вие получавате повишено зареждане на вашите  мускулни клетки с  кислород, хранителни вещества и кръв.

Всички атлети са наясно, че доставянето  на повече кислород и хранителни вещества, дава на тялото възможността, да работи по-усилено за по-дълго, което води до  по-голям растеж на мускулите. Също така, благодарение на снабдяването с  по-голямо количество хранителни вещества на мускулите Ви, Вие ще сте  в състояние да се възстановявате  по-бързо.

Вземете сега и заредете тялото си с енергия за следващата си тренировка!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Приемайте 1-3 дози дневно.

Опаковка: 200 гр

Дозировка
Доза 3.0 g
Дози в опаковка 66
Съставки
Л-цитрулин 3 g
5 EVERBUILD Citrulline Malate 3000 200 гр
Определено се повиши издръжливостта ми по време на тренировка. Имал съм случай в които ми се доспива , така отпаднал се чувствам че не знам какво правя в залата. Сега определено имам повече сила и настроение за тренировка.
Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD Citrulline Malate 3000 200 гр

  • Производител: EVERBUILD
  • Код на продукта: EB622
  • Наличност: В наличност
40.00 лв
Бърза поръчка