Боксов бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 3 м, ЧервенARM0401
Боксов бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 3 м, Червен
8.99 лв
product header
Боксов бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 3 м, ЧервенARM040

✔ ПРЕДПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТРАВМИ: Много често в бокса и бойните изкуства възникват травми и наранявания особено на ръцете, тъй като с тях се нанасят ударите. Можете да се нараните дори, ако тренирате на боксовата круша. Ето защо, уважаващите себе си бойци използват средства за предпазване на ръцете. Едно от тях са боксовите бинтове, които се омотават около ръката за максимална защита. Ако търсите висококачествен бинт, ние Ви предлагаме Боксовия бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 3 м.​

✔ ТОП КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ: Бинтът е произведен от приятна на допир и нееластична материя, а именно 100% памук. Тя няма да раздразни кожата на ръцете и добре ще попие потта от тях. Най-важното предназначение на този боксов бинт е да стегне здраво и заедно костите на ръцете, за да може удара да се поема равномерно. Материята, от която е изработен му позволява да изпълнява пълноценно тази задача. Боксовия бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 3 м разполага с велкро залепяне, което да го стабилизира здраво за ръката, а също така е снабден и с дупка за палците.

✔ УНИВЕРСАЛЕН: Благодарение на дължината си – 3 м, бинтът е напълно достатъчен да се омотае добре около ръката на трениращия. Ако сте по-висок и имате голяма ръка, препоръчваме Ви използването на 4.5 м бинт, който ще Ви предпази по-добре ръката от наранявания. Подходящ е както за тренировки, така и за състезания! С него ще се чувствате сигурни и защитени по време на Вашата битка! Така ще можете да се съсредоточите върху противника и да вземете наградата!

✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!

Ако се интересувате как се навиват боксовите бинтове, моля изгледайте клипа.


ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА, ЗА ДА СТЕ ГОТОВИ ЗА БИТКАТА УТРЕ!

ТЕЛЕФОН 0888 880 352 или 0896 790 799


Снимка:

cherven boksov bint

5 Боксов бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 3 м, Червен
Бинтовете са меки и удобни. Добре уплътняват боксовите ми ръкавици.
5 Боксов бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 3 м, Червен
Добри са бинтовете, достатъчно еластични са и удобни.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Боксов бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 3 м, Червен

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM040
  • Наличност: В наличност
8.99 лв
Бърза поръчка