Вътрешни ръкавици Easy Wrap Armageddon SportsARM0461
Вътрешни ръкавици Easy Wrap Armageddon Sports
19.99 лв
product header
Вътрешни ръкавици Easy Wrap Armageddon SportsARM046

✔ СИГУРНОСТ И КАЧЕСТВО: Вътрешните ръкавици Easy Wrap Armageddon Sports са създадени за да предпазят ръцете Ви от многократните удари и стресът, на който ги излагате по време на спаринг сесии, удари по боксови лапи и чували. Тези вътрешни боксови ръкавици са проектирани като алтернатива на боксовият бинт, за да Ви осигурят допълнителна подкрепа и по-бързо слагане и махане сравнено с бинтовете.

✔ ПО-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ: Боксовият бинт изисква специална техника и отнема много време, което може да прекарате в пълноценна тренировка, вместо тепърва да разгадавате как правилно да увиете боксовият бинт за да не се контузите. Easy Wrap Armageddon Sports решават всички Ваши проблеми – осигуряват защита на ръцете, стабилна подкрепа и сигурност за Вашите китки благодарение на екстра дългият 65 см. памучен накитник, който можете да увиете многократно. 

✔ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН:  Вътрешните боксови ръкавици Armageddon Sports са изработени от дишащ и разтеглив материал, който ще държи сухи ръцете и дланите Ви за максимален комфорт. Дизайнът на ръкавиците е направен така, че да извежда потта и влагата навън. Тези ръкавици прилепват анатомично на дланите Ви и ви носят комфорт под боксовите ръкавици!

✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!

Предлагат се в чифт.

ВЗЕМЕТЕ ГИ ОЩЕ СЕГА И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА БИТКА!

ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

5 Вътрешни ръкавици Easy Wrap Armageddon Sports
Много по-подходящи са за тренировка, вместо боксовия бинт.
5 Вътрешни ръкавици Easy Wrap Armageddon Sports
Нося ги вместо бинт. Удобни са и и ми отнемат много по-малко време, отколкото да навивам бинта всеки път.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Вътрешни ръкавици Easy Wrap Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM046
  • Наличност: В наличност
19.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка