Дамски боксови ръкавици Purple Armageddon SportsARM0381
Дамски боксови ръкавици Purple Armageddon Sports
44.99 лв
product header
Дамски боксови ръкавици Purple Armageddon SportsARM038

В наши дни все по-често се наблюдава явлението, жени да се занимават с изключително мъжки спортове. Това се отнася и за бокса, и бойните изкуства. Дамите ги практикуват със същата отдаденост като мъжете, а в някои отношения са дори по-добри. За жените практикуващи контактни спортове също има екипировка и принадлежности.

✔ ВЗЕМЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО: Представяме Ви Дамските боксови ръкавици Purple Armageddon Sports, които ще Ви предпазват по време на тренировката или състезанието. Ръкавиците са произведени от премиум синтетична кожа, която гарантира тяхната здравина и дава възможност за продължително използване. Имат подсилена подплата, която дава допълнителна сигурност и издръжливост. Широката велкро лепенка прилепва здраво ръкавицата към ръката Ви.

✔ ИНОВАЦИОННИ: Последните тенденции в текстилната индустрия налагат все по-често използването на синтетични и Eco Friendly материали. Ръкавиците са изработени изцяло от висококачествена синтетична мaтерия по най-нова технология. Изключително здрава, дишаща и приятна на допир!

✔ УДОБСТВО И КОМФОРТ: Вътрешната страна на ръкавицата е снабдена със система за проветрение Cool Tex, която допълнително предпазва ръцете от изпотяване и допринася за по-бързото проветрение. Системата с лепенки позволява лесното слагане на ръкавиците, осигурява максимална стабилност на китката и при най-тежките натоварвания и ги превръща в един от най-предпочитаните модели за ежедневна употреба от професионалисти и любители на бокса.

✔ КАЧЕСТВЕН ПЪЛНЕЖ: Използвана е специална Shock Аbsorb Тechnology пяна, която поема и най-тежките удари и предпазва ръцете Ви от травми. Идеални са за тренировъчен спаринг, работа на чувал и лапи.

✔ СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА: Ръкавиците разполагат с Thumb Lock система, поддържаща палеца в правилна позиция. За тях е характерна специална вентилационна система, която осигурява проветримост, даваща допълнителен комфорт на ръцете. Вентилационната система на тези ръкавици също така понижава температурата на ръцете, което ги предпазва от изпотяване.

Дамските боксови ръкавици Purple Armageddon Sports се отличават с отличен дизайн и висока функционалност. Подходящи са за бокс и други контактни спортове. Осигуряват максимална защита и сигурност по време на спаринга.

Предлагат се в размер 8 и 10оз!

ВЗЕМЕТЕ ГИ ОЩЕ СЕГА И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА БОКС!

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

Напишете отзив
    Лош           Добър

Дамски боксови ръкавици Purple Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM038
  • Наличност: В наличност
44.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка