Nutrend COMPRESS WHEY AMINO 10 000 100 таблеткиNutrend COMPRESS WHEY AMINO 10 000 100 таблетки1
Nutrend COMPRESS WHEY AMINO 10 000 100 таблетки
41.00 лв
product header
Nutrend COMPRESS WHEY AMINO 10 000 100 таблеткиNutrend COMPRESS WHEY AMINO 10 000 100 таблетки

Повечето хора, които активно тренират или се занимават с бодибилдинг знаят, че аминокиселините са главната основа за изграждане на мускулна маса. Те съставляват  всички белтъци във вашето тяло  и  играят  изключително незаменима  роля, за растежа на вашите  мускулите. Аминокиселините съдействат за правилното възстановяването на мускулите, а също така предпазват от катаболни процеси. Поради тези причини, не е желателно  да допускате техният недостиг, особено след  тренировка. Представяме Ви продукта COMPRESS WHEY AMINO 10 000 на Nutrend, който ще Ви осигури лесно усвоим 100% чист суроватъчен хидролизат с високо ниво на ензимна хидролиза в удобна таблетна форма. Всяка таблетка съдържа 2500 мг суроватъчен хидролизат. Всяка доза ви осигурява достатъчно количество аминокиселини за мускулите по всяко време.

Характеристики на продукта:

  • 2500 мг аминокиселини на таблетка
  • 100% чист суроватъчен хидролизат
  • Осигурява незаменими аминокиселини
  • Повишава енергийните нива
  • Увеличава издържливостта
  • Съдейства за мускулния растеж
  • Подобрява възстановяването


Аминокиселините, както вече споменахме,  са градивните елементи на мускулите. Ето защо, те   са от съществено значение за създаването и поддържането на положителен азотен баланс, което е много важно за растежа на чиста мускулна маса. Аминокиселините също играят важна роля за предотвратяване на катаболното  разграждане на мускулните протеини, както и за  поддържане на  максимален  растежа на мускулите, в отговор на вашите интензивни тренировки. Аминокиселините също така оказват помощ в храносмилателните  и метаболитни процеси, на които тялото Ви е  подложено постоянно.

Чрез създаването на ензими, аминокиселините  могат да помогнат  да се регулират  и да “съживят“ двата процеса. Резултатът е бърз базален метаболизъм (BMR), който изгаря повече калории, и помага да се горят  мазнини бързо.  съдържа важните аминокиселини  левцин, валин и изолевцин. Те значително повишават  изграждането на чиста мускулна маса и също повишават енергийния баланс. Тези аминокиселини стимулират  изгарянето на излишните телесни мазнини, подобряват азотния баланс в тялото и повишават секрецията на инсулин. Освен това, тези аминокиселини подпомагат  издръжливостта , както и възстановяването след тренировка

COMPRESS WHEY AMINO 10 000 съдържа и аминокиселината аланин, която работи чрез увеличаване на производството на карнозин. Аминокиселината аланин може значително да повиши  издръжливостта  и да подпомогне процеса на възстановяване на мускулите. Една от задачите на аланина във формулата на COMPRESS WHEY AMINO 10 000 е да намали времето за възстановяване  между тренировките. Продукта съдържа и аминокиселините глицин, глутамин, лизин, фениланин, метионин, хистидин и трионин.

Начин на употреба: Приемайте 4 таблетки 3 пъти дневно, за предпочитане между храненията и след тренировка.

Разфасовка: 100 таблетки

Състав:

nutrend-compress-whey-amino-10-000-100-tabs2

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend COMPRESS WHEY AMINO 10 000 100 таблетки

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend COMPRESS WHEY AMINO 10 000 100 таблетки
  • Наличност: В наличност
41.00 лв
Бърза поръчка