Olimp EAAnabol Xplode 520 грOlimp EAAnabol Xplode 520 гр1
Olimp EAAnabol Xplode 520 гр
80.00 лв
product header
Olimp EAAnabol Xplode 520 грOlimp EAAnabol Xplode 520 гр

Аминокиселините  са съединения, които са градивните елементи на протеините, които от своя страна са необходими за създаването на нова тъкан, както и за “ремонт“ на вече  съществуващите  клетки. Незаменимите  аминокиселина не могат да се синтезират  от тялото, и трябва да постъпват  от храната. Една балансирана диета е достатъчна, за да предостави  всички аминокиселини, от които се нуждаете. Хората които спортуват обаче, имат нужда от аминокиселинни добавки, които да задоволят нуждите на организма. EAAnabol Xplode на Olimp Laboratories, е аминокиселинен  продукт, съдържащ единствено фармацевтично чисти, есенциални аминокиселини в свободна форма. Съставът на EAAnabol Xplode включва  аминокиселините  L-левцин, L-валин, L-изолевцин, L-треонин, L-фенилаланин + L-тирозин, L-хистидин, L-цистеин + L L-метионин, триптофан.

Ползи от приема на EAAnabol Xplode:

  • Засилване  на анаболните процеси
  • Подпомагане на мускулното възстановяване
  • Възстановяване на енергийните запаси
  • Подобряване на метаболитните процеси
  • Подпомагане изграждането на мускули
  • Повишаване на протеиновия синтез

Увеличаването на приема на есенциални  аминокиселини, ще позволи на спортистите да тренират при по-висока интензивност за по-дълго време, а също така ще подобри  възстановяването на мускулите след всяка тренировка. Като се имат  предвид  индивидуалните изисквания на спортистите,  продуктът е допълнително обогатен с аминокиселини с разклонена верига (BCAA), със силен анти-катаболен  и анаболен ефект в рамките на мускулната тъкан. Ако Вие тренироте усилено всеки ден, то допълването на диетата Ви с продукта  EAAnabol Xplode изглежда е необходимо, тъй като аминокиселините които доставя играят  важна роля в процеса на възстановяване след тренировка. Аминокиселините  L-глутамин и L-аланин, подпомагат регенерацията на увредената мускулна тъкан, а аминокиселината  глутамин подпомага  съхранението на азот в клетките,  и много ефективно доставя амино групи, използвани по време на следтренировъчния етап, за   намаляване на киселинното съдържание на тялото.

Продуктът EAAnabol Xplode се препоръчва  на всички спортисти,  за да се повиши концентрацията на аминокиселини, необходими за поддържане на правилната скорост на възстановяване на мускулната тъкан. Някои аминокиселини, използвани в този продукт, чието количество  е допълнително увеличено (BCAA), имат силен антикатаболен ефект.  Поради тази причина, хората спортуващи  професионално, а също така и  любителите, могат да се възползват от анаболните качества на EAAnabol Xplode. Продуктът също така е подходящ за вегетарианците, хората спазващи хранителен режим за отслабване или други диети, тъй като тези състояния са свързани с риска от дефицит на аминокиселини, необходими за поддържане на здравето.

Начин на употреба: 13 грама = 2 плоски супени лъжици или една мерителна лъжица се разтварят в 150 мл вода. В тренировъчен ден една доза преди и след тренировка. В нетренировъчен ден една доза преди хранене. Консумирайте веднага след приготвяне.

Състав:
eaanabol-xplode-sf

Дозировка
Доза 13 g
Съставки
Аминокиселини 9370 mg
Витамин В6 0.5 mg
Въглехидрати 0.1 g
Калории 0.1 kcal
Л-аланин 350 mg
Л-валин 1040 mg
Л-глутамин 700 mg
Л-изолевцин 800 mg
Л-левцин 1560 mg
Л-лизин 1200 mg
Л-метионин 400 mg
Л-тирозин 400 mg
Л-треонин 600 mg
Л-триптофан 160 mg
Л-фенилаланин 600 mg
Л-хистидин 400 mg
Л-цистеин 160 mg
Натрий 0.02 g
Ниацин 4.8 mg
5 Olimp EAAnabol Xplode 520 гр
Изключителен спеткър със високо съдържание на аминокиселини от които със сигурност всеки атлет има нужда.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp EAAnabol Xplode 520 гр

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp EAAnabol Xplode 520 гр
  • Наличност: В наличност
80.00 лв
Бърза поръчка