Biotech Vitabolic 30 таблеткиBT4841
Biotech Vitabolic 30 таблетки
16.00 лв
product header
Biotech Vitabolic 30 таблеткиBT484

Има изобилие от мултивитаминни добавки, подходящи за атлетите и бодибилдърите. Защо са необходими? Когато сте на диета, а в същото време тренирате интензивно, става доста трудно да  получавате  необходимото количество витамини и минерали от храната, която приемате. Не само,че имате нужда от витамини и минерали, за да поддържате  тялото си, но те също така  са важни за растежа и поддържането на мускулите Ви. Освен това,  витамините  и минералите могат да Ви помогнат когато се опитвате да отслабнете, тъй като те  стимулират   метаболизма Ви. Приемът на подходяща мултивитаминна добавка, можа да изведе вашите тренировки на следващо ниво. Предлагаме Ви продукта Vitaboliс на Biotech USA, който ще отговори на нуждите на всеки спортист!

Характеристики на Vitaboliс:

  • Специална формула от витамини и минерали
  • Специално за спортисти
  • Осигурява необходимата енергия
  •  Осигурява умствена яснота
  • Предпазва от сърдечно-съдови заболявания и рак
  • Запълва празнините в резултат на  непълноценно хранене
  • Ускорява  възстановяването  след заболявания


Мултивитаминните добавки, каквато е и Vitaboliс, могат  да се борят с ежедневния  стрес. Тялото Ви  е подложено на натоварване  всеки ден. Ако то  получава необходимите витамини и минерали, от които се нуждае, ще е в състояние да се бори с този стрес по-ефективно, като по този начин, Вие ще сте предпазени от заболявания. Вашето тяло също така  се нуждае от голямо количество енергия , за да изпълнява ежедневните  си задачи. Един от начините да се уверете, че получавате  нужната  енергия е, приема на Vitaboliс!

Ако по някаква причина, в организма Ви възникне дефицит на витамини и минерали, могат да настъпят здравословни проблеми. Vitaboliс е чудесно средство да се предпазите от такъв дефицит. Всеки ден, Вие се нуждаете  от умствена яснота, точно както се нуждаете от енергия.  Витамините  и минералите, помагат на Вашия мозък,  да функционира по-добре. Приема на Vitaboliс ще Ви помогне да постигнете тази умствената яснота. Освен това, когато осигурявате на организма си  основните важни  хранителни вещества, Вие можете да се предпазите от  сърдечно-съдови заболявания, и дори рак.

Vitaboliс е страхотен помощник за всички спортисти! Приемът на този продукт, гарантира на атлетите, че получават  всички основни хранителни вещества, защото тялото им има огромна нужда от тях. Причината е проста. Ежедневните тренировки, могат да са както полезни, така и изчерпващи. Поради тази причина, Вие трябва да се храните с  добре балансирана храна, но не всеки успява. Това е момента, в който Vitaboliс се включва, превръщайки се в основен инструмент за поддържане на вашето здраве!

Начин на употреба: Като хранителна добавка приемайте по 1 таблетка дневно.

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин D 10 μg
Витамин А 1500 μg
Витамин В1 50 mg
Витамин В12 200 μg
Витамин В2 40 mg
Витамин В6 25 mg
Витамин Е 33 mg
Витамин С 250 mg
Желязо 17 mg
Инозитол 10 mg
Йод 113 μg
Калций 120 mg
Магнезий 100 mg
Манган 4 mg
Мед 2000 μg
Ниацин 50 mg
Пантотенова киселина 50 mg
Фолиева киселина 400 μg
Холин 50 mg
Цинк 10 mg
Цитрусови биофлавоноиди 10 mg
4 Biotech Vitabolic 30 таблетки
Марката е добра и продуктите им са качествени. Комбинирам спортните добавки със здравословните.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Vitabolic 30 таблетки

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT484
  • Наличност: В наличност
16.00 лв
Бърза поръчка