SAN Titanium Beef Supreme 1814 грSAN Titanium Beef Supreme 1814 гр1
SAN Titanium Beef Supreme 1814 гр
142.00 лв
product header
SAN Titanium Beef Supreme 1814 грSAN Titanium Beef Supreme 1814 гр

Телешкия протеин става все по-търсен и уважаван от спортисти и бодибилдъри, тъй като може да Ви предостави анаболно и катаболно въздействие, в подкрепа на мускулния растеж. Този протеин ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Продукта Titanium Beef Supreme на SAN е висококачествен протеинов суплемент, съдържащ първокласен телешки протеин хидролизат. Общоизвестен факт е, че това е един от най-добрите протеинови източници на пазара. Той стимулира перфектно растежа на мускулните фибри, силата, мускулната мощ и производителност.

Характеристики на продукта:

 • 100% телешки протеин хидролизат
 • 380% по-концентриран от говеждото
 • 2,5 гр креатин монохидрат
 • Осигурява 23 грама протеин на доза
 • Отличен аминокиселинен профил
 • Съдейства за възстановяването
 • Подпомага мускулния растеж
 • Чудесен вкус и отлична разтворимост


Телешкият протеин  под формата на суплемент, е много по-концентриран отколкото в обикновеното телешко месо. Ето защо, тези добавки са изключително силни и ефективни, но и в същото време здравословни. Телешкия  протеин значително засилва мускулния растеж, както и мускулното развитие. Освен това, осигурява мигновено възстановяване, а и оптимизиране на анаболните процеси във вашето тяло. Всичко това е възможно поради факта, че телешкия протеин съдържа  най-големите количества аминокиселини, в сравнение с всички други протеини, било то суроватъчни изолати или казеин.

Телешкия протеин  ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Телешките аминокиселини, тоест тези които телешкият протеин осигурява, са най-добрият  начин да се възползвате от всички предимства на телешкото  месо, без да страдате от някои негови  недостатъци, като  високо съдържание на мазнини което споменахме. Телешкият протеин съдържа ВСАА, както и всички други основни и важни за вашият мускулен растеж аминокиселини.

Друга причина, поради която изборът на Titanium Beef Supreme ще Ви е от полза е, че телешкия протеин изолат съдържа огромни количества креатин фосфат! Сигурно знаете, че креатинът е от ключово значение при получаването на енергия от клетката чрез АДФ / АТФ - цикъл. Тоест, именно креатинът е фактора, благодарение на който Вие ще повишите издържливостта си и продължителността на анаеробни упражнения. Тялото Ви може да произведе креатин фосфата и самостоятелно,  от трите аминокиселини аргинин, глицин и метионин, които също се съдържат в големи количества в телешкия протеин.

Начин на употреба: Приемайте 2-3 дози дневно. Веднага след тренировка, сутрин и преди сън.

Разфасовка: 1814 грама

Състав:

san-titanium-beef-supreme-4lb-choco-fudge-supplement-facts-800x800

Дозировка
Доза 33,83 g
Дози в опаковка 28
Съставки
Въглехидрати 3.5 g
Диетични фибри 0.1 g
Захари 1.5 g
Калий 32,1 mg
Калории 115
Калории от мазнини 9
Мазнини < 1 g
Натрий 100 mg
Протеини 23 g
5 SAN Titanium Beef Supreme 1814 гр
Приемам го по 2 пъти на ден след тренировка и преди лягане. Като смятам, че ми осигурява едно страхотно възстановяване.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Titanium Beef Supreme 1814 гр

 • Производител: SAN
 • Код на продукта: SAN Titanium Beef Supreme 1814 гр
 • Наличност: В наличност
142.00 лв
Бърза поръчка