Pure Nutrition Beef Protein 908 грPN75181
Pure Nutrition Beef Protein 908 гр
75.00 лв
product header
Pure Nutrition Beef Protein 908 грPN7518

Все повече спортисти търсят добавки с телешки протеин и това не е чудно, като се имат предвид отличните му качества.Телешкия протеин ще Ви предостави анаболно и катаболно въздействие, в подкрепа на мускулния растеж. Този протеин ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин.

Изследванията са показали, че телешкия протеин е по-концентриран от една пържола, но също така е по-концентриран от всеки един източник на протеин, използван в хранителни добавки, включително: суроватка, соя, мляко и яйца. Beef Protein на Pure Nutrition е отлична добавка с телешки протеин, чрез която Вие можете да се възползвате от всички предимства на телешкото месо, като в същото време да избегнете мазнините и холестерола.

Характеристики на Beef Protein :

  • Висококачествен  хидролизиран телешки протеин
  • Осигурява 25 грама протеин на доза
  • Отличен аминокиселинен профил
  • Съдейства за възстановяването
  • Подпомага мускулния растеж


Телешкият протеин  под формата на суплемент, е много по-концентриран отколкото в обикновеното телешко месо. Ето защо, тези добавки са изключително силни и ефективни, но и в същото време здравословни. Телешкия  протеин значително засилва мускулния растеж, както и мускулното развитие.

Освен това, осигурява мигновено възстановяване, а и оптимизиране на анаболните процеси във вашето тяло. Всичко това е възможно поради факта, че телешкия протеин съдържа  най-големите количества аминокиселини, в сравнение с всички други протеини, било то суроватъчни изолати или казеин.

Телешкия протеин  ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин.

Телешките аминокиселини, тоест тези които телешкият протеин осигурява, са най-добрият  начин да се възползвате от всички предимства на телешкото  месо, без да страдате от някои негови  недостатъци, като  високо съдържание на мазнини което споменахме. Телешкият протеин съдържа ВСАА, както и всички други основни и важни за вашият мускулен растеж аминокиселини.

Друга причина, поради която изборът на Beef Protein ще Ви е от полза е, че телешкия протеин изолат съдържа огромни количества креатин фосфат! Сигурно знаете, че креатинът е от ключово значение при получаването на енергия от клетката чрез АДФ / АТФ - цикъл.

Тоест, именно креатинът е фактора, благодарение на който Вие ще повишите издържливостта си и продължителността на анаеробни упражнения. Тялото Ви може да произведе креатин фосфата и самостоятелно,  от трите аминокиселини аргинин, глицин и метионин, които също се съдържат в големи количества в телешкия протеин.

Начин на употреба:  Смесете една лъжичка Beef Protein с 250мл вода или нискомаслено мляко. Приемайте 2-3 дози дневно. Веднага след тренировка, сутрин и преди сън.

Разфасовка: 908 грама

Дозировка
Доза 30 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Аргинин алфа-кетоглутарат 180 mg
Бета Аланин 90 mg
Въглехидрати 0,5 g
Калории 108 kcal
Креатин монохидрат 2300 mg
Л-аргинин 300 mg
Л-триптофан 135 mg
Мазнини 0,5 g
Протеини 25 g
Цитрулин малат 135 mg
4 Pure Nutrition Beef Protein 908 гр
Целта ми е качване на чиста мускулка маса. Пия Този телешки протеин в съчетание с Глутамин. Ефекта е добър за 3 седмици качих 5 килограма, като смятам, че съм качил доста чисто.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Nutrition Beef Protein 908 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN7518
  • Наличност: В наличност
75.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка