Biotech Beef Protein 1816 грBT3151
Biotech Beef Protein 1816 гр
139.00 лв
product header
Biotech Beef Protein 1816 грBT315

Телешкия протеин става все по-търсен и уважаван от спортисти и бодибилдъри, тъй като може да Ви предостави анаболно и катаболно въздействие, в подкрепа на мускулния растеж. Този протеин ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Продукта Beef Protein на Biotech USA е висококачествен протеинов суплемент, съдържащ първокласен телешки протеин хидролизат. Общоизвестен факт е, че това е един от най-добрите протеинови източници на пазара. Той стимулира перфектно растежа на мускулните фибри, силата, мускулната мощ и производителност.

Характеристики на продукта:

  • 100% телешки протеин хидролизат
  • Осигурява 25,2 грама протеин на доза
  • Отличен аминокиселинен профил
  • Съдейства за възстановяването
  • Подпомага мускулния растеж
  • Чудесен вкус и отлична разтворимост

Телешкият протеин  под формата на суплемент, е много по-концентриран отколкото в обикновеното телешко месо. Ето защо, тези добавки са изключително силни и ефективни, но и в същото време здравословни. Телешкия  протеин значително засилва мускулния растеж, както и мускулното развитие. Освен това, осигурява мигновено възстановяване, а и оптимизиране на анаболните процеси във вашето тяло. Всичко това е възможно поради факта, че телешкия протеин съдържа  най-големите количества аминокиселини, в сравнение с всички други протеини, било то суроватъчни изолати или казеин.

Телешкия протеин  ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Телешките аминокиселини, тоест тези които телешкият протеин осигурява, са най-добрият  начин да се възползвате от всички предимства на телешкото  месо, без да страдате от някои негови  недостатъци, като  високо съдържание на мазнини което споменахме. Телешкият протеин съдържа ВСАА, както и всички други основни и важни за вашият мускулен растеж аминокиселини.

Друга причина, поради която изборът на Beef Protein ще Ви е от полза е, че телешкия протеин изолат съдържа огромни количества креатин фосфат! Сигурно знаете, че креатинът е от ключово значение при получаването на енергия от клетката чрез АДФ / АТФ - цикъл. Тоест, именно креатинът е фактора, благодарение на който Вие ще повишите издържливостта си и продължителността на анаеробни упражнения. Тялото Ви може да произведе креатин фосфата и самостоятелно,  от трите аминокиселини аргинин, глицин и метионин, които също се съдържат в големи количества в телешкия протеин.

Начин на употреба: Смесете една лъжичка с 250 МЛ вода или нискомаслено мляко. Приемайте 2-3 дози дневно. Веднага след тренировка, сутрин и преди сън.

Разфасовка: 1816 грама


 

Дозировка
Доза 30 g
Дози в опаковка 60
Съставки
Бета-Kаротин 18 μg
Биотин 24 μg
Бромелаин 20 mg
Витамин В1 0,36 mg
Витамин В12 1,5 μg
Витамин В2 0,42 mg
Витамин В6 0,54 mg
Витамин Е 1,8 mg
Витамин С 28,5 mg
Въглехидрати 1,5 g
Енергийна стойност 111 kcal
Захари 0,03 g
Инyлин 20 mg
Л-аргинин 50 mg
Л-валин 12,5 mg
Л-глутамин 50 mg
Л-изолевцин 12,5 mg
Л-левцин 25 mg
Мазнини 0,45 g
Наситени мазнини 0,33 g
Ниацин 6,3 mg
Протеини 25,2 g
Сол 0,57 g
Фолиева киселина 96 μg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Beef Protein 1816 гр

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT315
  • Наличност: В наличност
139.00 лв
Бърза поръчка