SAN CM2 Nitrate 240 капсулиSAN16161
SAN CM2 Nitrate 240 капсули
74.00 лв
product header
SAN CM2 Nitrate 240 капсулиSAN1616

CM2 Nitrate е един изключително потентен нов креатин със супер качества.

Проведените изследвания над тази модерна формула доказват, че тя е поне 10 пъти по-мощна в сравнение, с който и да е обикновен креатинов продукт на пазара за спортни добавки в момента. Всичко това идва с гаранцията на компанията-производител на този невероятен артикул.

CM2 Nitrate е първият продукт в света, който представлява молекулно модифициран креатин. Произведен е така, че всички „алтернативи” да изглеждат незначителни спрямо него.

Когато приемете мощната формула на CM2 Nitrate, Вие ще го използвате максимално. Така тялото Ви ще получи една мощна анаболна съставка, благодарение на която Вие ще увеличите значително Вашите мускули. CM2 Nitrate предоставя мощна мускулна маса на всеки, който го употребява. Силата Ви просто ще бъде многократно увеличена.

По време на тежка тренировка ще действате уверено, защото този уникален продукт ще Ви снабди с най-добрата издръжливост, от която се нуждаете, за да тренирате качествено.

Самият креатин като съставка не е особено стабилен и затова е трудно да се постигне максимална абсорбация и усвоимост. Поради тази причина редица обикновени креатинови продукти просто „издишат” и не изпълняват своето предназначение коректно. Това ще бъде избегнато с уникалната формула на CM2 Nitrate! Този продукт е стабилен, мощен, неповторим и най-важното изключително ефикасен. Той просто действа и Ви снабдява с гигантската мускулна маса, която винаги сте желаели!

Съставките в този мощен артикул са: Ди-L-аргинин-L­-малат; b-аланин и креатин нитрат.

СCM2 Nitrate Вие ще получите максималните ползи от креатина и ще подсилите мускулите и издръжливостта Ви до неузнаваемост.

Доминирайте тотално във фитнес залата!

Молекулно модифицираната креатинова форма на креатин нитрата е научно разработена и е най-доброто, което можете да предоставите на Вашата мускулатура!

Начин на употреба: Приемете 6 капсули един или два пъти дневно. Една порция вземете около 30 минути непосредствено преди старта на Вашата тренировка. Приемете още една веднага след това.

Дозировка
Доза 6 капсули
Дози в опаковка 40
Съставки
Бета Аланин 1,6 g
Креатин нитрат 1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN CM2 Nitrate 240 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN1616
  • Наличност: В наличност
74.00 лв
Бърза поръчка