Olimp Whey Protein Complex 2270 грOlimp Whey Protein Complex 2200 гр1
Olimp Whey Protein Complex 2270 гр
145.00 лв
product header
Olimp Whey Protein Complex 2270 грOlimp Whey Protein Complex 2200 гр

Неуспорим факт е, че протеина  е главният фактор за постигане  на мускулен  растеж. Това е причината, поради която консумацията на  повече протеини, в рамките на ежедневната Ви диета, може да Ви помогне да изградите  повече мускули. Но  разбира се, трябва да е в комбинация с тренировки, без които няма да можете да качите нито грам мускулна маса. Искате ли да бъдете  в състояние да изградите тяло, с големи мускули и без излишни мазнини? Ако е така, тогава трябва да започнете да приемате добавка със суроватъчен протеин. Подходящ и изключително ефективен, е продукта Whey Protein Complex 100 % на Olimp Laboratories. Той Ви осигурява  суроватъчен протеин концентрат (WPC) и суроватъчен протеин изолат (WPI).  Както може би знаете, суроватъчния протеин се отличава с най – голямата  биологична стойност и анаболна активност, измежду  всички  протеини. За него също така е характерно, високо  съдържание на глутамин и аминокиселини с разклонена веригa. Ето защо, Whey Protein Complex 100 % е подходящ за всички, които искат мускулна маса и сила, заедно с отстраняване на излишните мазнини.

Какво да очаквате от приема на Whey Protein Complex 100 %?

  • Бързо изграждане на мускулите
  • Качествено възстановяване
  • Повишаване на енергийните запаси
  • Загуба на излишните мазнини
  • Намаляване на стреса
  • Предпазване от някои болести
  • Антикатаболно действие

Една  от най-големите ползи от Whey Protein Complex 100 %, е свързана с мускулния растеж. Това е така, защото  суроватъчния  протеин  може да изгради мускулите Ви с  бързи темпове. Естествено, трябва да включите към приема на Whey Protein Complex 100 %  и  тренировки, защото трупането на мускули не може без тях. Факт е обаче, че суроватъчния протеин може да Ви помогне да постигнете това доста по – бързо. Whey Protein Complex 100 % ще Ви осигури цялата нужна енергия, а също така ще направи възстановяването Ви по – ефективно. Заедно с  изграждането на мускулите Ви, суроватъчния  протеин също е чудесен избор  ако искате да отслабнете. Както казахме, Whey Protein Complex 100 % ще Ви зареди с  огромно количество енергия, което пък ще Ви помогне да изгаряте повече калории.

Суроватъчния протеин   има по-малко захар, мазнини и калории, затова можете да се избегнете  увеличаване на теглото,  и да постигнете така желаната чиста мускулна маса. Whey Protein Complex 100 % е в състояние да редуцира стреса. Стресът е сред причините, поради които човек трупа излишни мазнини. Суроватъчния протеин в Whey Protein Complex 100 %, може да  намали скоростта на производството на кортизол, който  е стресов хормон, а да повиши синтеза на  серотонин, който е успокояващ хормон. Последно, но не на последно място, консумацията на Whey Protein Complex 100 % , може да предотврати различни видове заболявания, тъй като  суроватъчния протеин  подобрява  способността на тялото Ви  да се лекува и възстановява, което ще е от полза за Вас като спортисти.

Начин на употреба: Приемайте  1-3 порции дневно – преди закуска, след тренировка и преди сън. Добавете 1 порция / 35 г = 3 мерителни лъжици или 5,5 равни супени лъжици / към 150 мл вода.

Състав:
olimp-whey-protein-complex-sf

Дозировка
Доза 35 g = 3 мерителни лъжици
Съставки
Въглехидрати 2,7 g
Захари 2,1 g
Калории 135 kcal
Мазнини 2,1 g
Наситени мазнини 1,3 g
Натрий 0,09 g
Протеини 26,3 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Whey Protein Complex 2270 гр

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp Whey Protein Complex 2200 гр
  • Наличност: В наличност
145.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка