Nutrend MASS GAIN 2250 грNutrend MASS GAIN 2250 гр1
Nutrend MASS GAIN 2250 гр
74.00 лв
product header
Nutrend MASS GAIN 2250 грNutrend MASS GAIN 2250 гр

Трябва да си осигурявате достатъчно протеини и въглехидрати, за да можете да качвате мускули. Въглехидратите са Ви необходими за да тренирате! За Вас издържливостта е важна, а въглехидратите Ви дават енергия, необходима за тази издържливост. Тоест, въглехидратите осигуряват по-голямата част от енергията, по време на тренировка. Ако не приемате достатъчно въглехидрати, няма да сте в състояние да провеждате ефективни тренировки, и съответно да постигате резултати. Протеините са може би най-важната храна за бодибилдърите и спортистите, и се свързват с изграждането на мускулите и възстановяването. Това е така, защото мускулите съдържат основно протеини, и при техния недостиг, тялото си ги осигурява именно от мускулите.

Както виждате, мускулите не са толкова лесно постижима цел, но има начини да си помогнете, и един от тях са гейнърите. Представяме Ви MASS GAIN на Nutrend-гейнър, който съдържа 20% протеин за качествено възстановяване и подпомагане на мускулния растеж. Съдържа 100% висококачествен суроватъчен протеин концентрат (WPC). Въглехидратният комплекс комбинира няколко типа въглехидрати като изомалтулоза (PalatinoseTM), глюкоза, малтодекстрин и фруктоза. MASS GAIN е обогатен с витамин C, B3, E, B5, B6, B1, B12, биотин и фолиева киселина.Подходящ както за начинаещи, така и за напреднали атлети, които се стремят да повишат мускулната си маса и подобрят възстановяването.

Характеристики на продукта:

  • 232 калории на доза
  • 14,6 гр протеини на доза
  • 40,5 гр въглехидрати на доза
  • Балансирана въглехидратно-протеинова формула
  • Обогатен с витамини
  •  Комплекс за възстановяване и защита на мускулната маса (BCAA, L-Глутамин,  L-AAKG)


MASS GAIN съдържа суроватъчен протеин концентрат. Този вид протеин е най-препоръчваният, и не случайно. Той се характеризира  се с висока биологична стойност, много добро усвояване и висока концентрация на аминокиселини. На практика, суроватъчния протеин съдържа всички важни аминокиселини, и най-вече ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Тези три аминокиселини са от решаващо значение за изграждането на мускулите, а също така и за възстановяването. Много важно качество на суроватъчния протеин, е неговото  бързо  усвояване, благодарение на което мускулите Ви ще получат своето протеиново захранване бързо.

Освен това, MASS GAIN съдържа и въглехидрати, които осигуряват  цялата необходима  енергия, за да тренирате максимално дълго, достатъчно интензивно, и за да се възстановявате напълно между тренировките.  Въглехидратите в продукта са неизменна част от изграждането на мускулна маса. Те са необходими на  атлетите и бодибилдърите, защото осигуряват нужната  енергия за тялото, което предпазва от катаболно разграждане на мускулите. Продуктът е допълнително обогатен с витамини и специален комплекс за защита и възстановяване на мускулите.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза = 70гр. разтворени в 300мл. вода. За оптимални резултати, консумирайте 10-20 минути преди тренировка. За стимулиране растежа на мускулите, приемайте в края на тренировката или непосредствено след нея. Вземайте най-много две дози дневно.

Разфасовка: 2250 грама

Състав:

nutrend-mass-gain-2250g2

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend MASS GAIN 2250 гр

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend MASS GAIN 2250 гр
  • Наличност: В наличност
74.00 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359