Pure Lean Mass 2720 грPN42191
Pure Lean Mass 2720 гр
79.00 лв
product header
Pure Lean Mass 2720 грPN4219

Pure Nutrition Lean Mass

Lean Mass е продукт, който може да увеличи Вашето тегло. Това е един ултра-премиен гейнър, който може да повиши чистата Ви мускулна маса. Формулата му е една уникална комбинация от въглехидрати. Те са както бързи така и бавни, за да можете да получите максимални ефекти от употребата на продукта. Освен това той е лишен от захар и аспартам и не причинява омазняване.

Lean Mass снабдява организма Ви с високи енергийни нива. Освен това чрез неговата употреба бихте могли да запълните гликогена Ви бързо и ефикасно. Основните му съставки, а именно въглехидратите, са много важни за Вашата физическа издръжливост. Селекцията им е много внимателно направена, за да можете да поддържате здравословни нива на кръвната Ви захар.

Lean Mass освен това съдържа и суроватъчен протеин. Посредством него продуктът е в състояние да Ви снабди с мощен прилив на аминокиселини за Вашите мускули. Също така този протеин позволява на Lean Mass да поддържа положителния азотен баланс в тялото Ви в продължение на няколко часа. Наличието на тази съставка е важна за по-бързото и ефективно възстановяване след тежка тренировка, както и за увеличаване на мускулната Ви маса.

Но този продукт е снабден и с допълнителни съставки. Формулата на Lean Mass е подсилена и с витамин C и витамин B комплекс. Така продуктът може да помогне за по-голяма мускулна маса, съчетана с грижа за Вашето здраве. Освен това фибрите, които той съдържа могат да подкрепят храносмилателната Ви дейност. Така можете да усвоите по-добре въглехидратите, мазнините и протеините, които той Ви предоставя.

Lean Mass определено е един от най-качествените продукти за увеличаване на мускулната Ви маса, който бихте могли да намерите в днешно време. Подхранете Вашите мускули и им дайте това, от което те се нуждаят. Lean Mass е полезен както преди така и след тренировка. Може да се приема и между отделните Ви хранения. Освен това този артикул е и с изключителен вкус.

Начин на употреба: 3 мерителни лъжици се смесват с 300-400мл вода или мляко. Приемът между храненията е 1-2 дози дневно. Желателно е да приемете една доза от продукта непосредствено след тренировка.

Дозировка
Доза 3 мерителни лъжици (100 g)
Дози в опаковка 27
Съставки
Биотин 57,7 mcg
Витамин В1 1,2 mg
Витамин В12 4,7 mcg
Витамин В2 1,8 mg
Витамин В3 16 mg
Витамин В5 6 mg
Витамин В6 1,5 mg
Витамин Е 12 mg
Витамин С 80 mg
Въглехидрати 70,6 g
Енергийна стойност 385 kcal ( 1 доза)
Захари 12,2 g
Мазнини 3,8 g
Наситени мазнини 2,3 g
Протеини 15,2 g
Сол 0,26 g
Фолиева киселина 221 mcg
5 Pure Lean Mass 2720 гр
Пия продукти на марката от както съм започнал да тренирам. Сега на пазара имат много конкуренция не е както преди, но за мен си остават добър избор.
5 Pure Lean Mass 2720 гр
Помогна ми да кача 6 килограма! Има много добър вкус също така.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Lean Mass 2720 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN4219
  • Наличност: В наличност
79.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка