Pure Lean Mass 2720 грPN42191
Pure Lean Mass 2720 гр
65.00 лв
Pure Lean Mass 2720 грPN4219

Pure Nutrition Lean Mass

Lean Mass е продукт, който може да увеличи Вашето тегло. Това е един ултра-премиен гейнър, който може да повиши чистата Ви мускулна маса. Формулата му е една уникална комбинация от въглехидрати. Те са както бързи така и бавни, за да можете да получите максимални ефекти от употребата на продукта. Освен това той е лишен от захар и аспартам и не причинява омазняване.

Lean Mass снабдява организма Ви с високи енергийни нива. Освен това чрез неговата употреба бихте могли да запълните гликогена Ви бързо и ефикасно. Основните му съставки, а именно въглехидратите, са много важни за Вашата физическа издръжливост. Селекцията им е много внимателно направена, за да можете да поддържате здравословни нива на кръвната Ви захар.

Lean Mass освен това съдържа и суроватъчен протеин. Посредством него продуктът е в състояние да Ви снабди с мощен прилив на аминокиселини за Вашите мускули. Също така този протеин позволява на Lean Mass да поддържа положителния азотен баланс в тялото Ви в продължение на няколко часа. Наличието на тази съставка е важна за по-бързото и ефективно възстановяване след тежка тренировка, както и за увеличаване на мускулната Ви маса.

Но този продукт е снабден и с допълнителни съставки. Формулата на Lean Mass е подсилена и с витамин C и витамин B комплекс. Така продуктът може да помогне за по-голяма мускулна маса, съчетана с грижа за Вашето здраве. Освен това фибрите, които той съдържа могат да подкрепят храносмилателната Ви дейност. Така можете да усвоите по-добре въглехидратите, мазнините и протеините, които той Ви предоставя.

Lean Mass определено е един от най-качествените продукти за увеличаване на мускулната Ви маса, който бихте могли да намерите в днешно време. Подхранете Вашите мускули и им дайте това, от което те се нуждаят. Lean Mass е полезен както преди така и след тренировка. Може да се приема и между отделните Ви хранения. Освен това този артикул е и с изключителен вкус.

Начин на употреба: 3 мерителни лъжици се смесват с 300-400мл вода или мляко. Приемът между храненията е 1-2 дози дневно. Желателно е да приемете една доза от продукта непосредствено след тренировка.

Напишете отзив

    Лош           Добър

Pure Lean Mass 2720 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN4219
  • Наличност: В наличност
  • 65.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359