Olimp Gain Bolic 1000 грGain Bolic 1000гр1
Olimp Gain Bolic 1000 гр
45.00 лв
product header
Olimp Gain Bolic 1000 грGain Bolic 1000гр

Както знаем, за изграждане на мускули трябва да се яде, яде и да се яде отново. С цел да се позволи на организма да  изгражда  мускули, трябва да се консумират повече калории, въглехидрати и протеини, отколкото се изразходват  за един ден. Младите хора с бърз метаболизъм,  работещите хора с натоварен график и много активните  хора, често имат проблеми с консумацията на достатъчно количества хранителни вещества, които да осигурят стабилен растеж на мускулите. Gain Bolic  6000 на Olimp Laboratories е хранителна добавка, която съдържа големи количества  внимателно подбрани въглехидрати с различен процент на усвояване (с различен гликемичен индекс) и смес от три различни източници на протеин, а също така  е обогатен с креатин и таурин.

Ползи от приема на Gain Bolic 6000:

  • Максимален мускулен растеж
  • Повече енергия за вашите тренировки
  • Мускули които се възстановяват светкавично
  • Повече умствена концентрация
  • Силен анаболен ефект
  • Предпазване от процесите на катаболизъм

На въпроса "трябва ли да приемам  въглехидрати за изграждане на мускулите" може да се отговори чрез изброяване на  най-големите предимства на въглехидратите: Те са  изключителен източник на енергия на мускулите и мозъка; Те  имат предпазващ протеините ефект, който позволява на протеина да се използва изключително за възстановяването на тъканите. Gain Bolic  6000 съдържа сложна композиция от въглехидрати с различен гликемичен индекс (глюкоза и малтодекстрин). Протеините пък са  градивен елемент на тялото ни, и  основният компонент, който е необходим за изграждане на мускулите, и ремонт на тъканите. Ако има недостиг  на протеини в организма, след тренировката той  ще използва протеини за извършване на рутинни телесни функции, като на практика няма да  останат  протеини за растежа и възстановяването на мускулите.

Формулата на Gain Bolic  6000 съдържа креатин, който  помага за производството на повече енергия и по-бързото възстановяване; таурин, който е естествена  аминокиселина, и повишава  водното съдържание на креатин в мускулните клетки, което от своя страна осигурява подкрепа за синтеза на протеини. Gain Olympi Bolic 6000 е високо калорични прах смес от концентрирани протеини  и въглехидрати, предназначени за увеличаване на теглото и възстановяване след тежки тренировки.  Gain Bolic 6000 е чудесен продукт за възстановяване и мускулен растеж, подходящ и за хора които  имат повишена нужда от въглехидрати и енергия.

Начин на употреба: 1-3 порции дневно между храненията и/или 1 час преди тренировка и/или след тренировка. 1 порция / 100 г = 5,5 мерителни лъжици или 14 равни супени лъжици / в 120 мл вода. В началото е препоръчително да се използва половин доза / 50 г /

Разфасовка: 1000 гр

5 Olimp Gain Bolic 1000 гр
Тренирам за плочки на корема, с гейнъри ще станат ли по-бързо? И може ли да се комбинира с Л-карнитин?
5 Olimp Gain Bolic 1000 гр
Здравейте, това е хранителна добавка от типа гейнър. Добре е да се приема от лица над 14-16 години.
5 Olimp Gain Bolic 1000 гр
tozi produkt se preporachva za lica nad...?
5 Olimp Gain Bolic 1000 гр
Или Hyper mass 5000 или Max Gain Plus http://www.fitneshrani.com/biotech-max-gain-plus-1000-gr/
5 Olimp Gain Bolic 1000 гр
Кой продукт е по-добър този или:
http://www.fitneshrani.com/hyper-mass-5000-1kg/
кой от 2-та е по-добър за начинаещ и кой най-добре ще се комбинира с този креатин:
http://www.fitneshrani.com/optimum-creatine-powder-300-gr/
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Gain Bolic 1000 гр

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Gain Bolic 1000гр
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка