AMIX Super Vit-Mineral Pack 30 пака AM2821
AMIX Super Vit-Mineral Pack 30 пака
55.00 лв
product header
AMIX Super Vit-Mineral Pack 30 пака AM282

Super Vit-Mineral Pack е изключително богат на всички важни витамини и минерали, от които Вашето тяло се нуждае, за да бъде по-здраво, по-жизнено и по-издръжливо.

Този невероятен продукт има неповторимата способност да активира всички необходими химични процеси във Вашия организъм и определено може да се каже, че неговата формула е основа на приеманите от Вас добавки.

Super Vit-Mineral Pack Ви осигурява витамините: A, C, B1, B2, B3, D3, E, B6, фолиева киселина, B12, B5. Освен това този продукт ще Ви осигури наличие на минералите: желязо, калций, фосфат, цинк, магнезий, калий. Формулата му съдържа и: биотин, витамин K1, мед, селен и много други вещества. Тази комбинация от активни съставки определено ще подобри Вашия здравословен начин на живот.

Super Vit-Mineral Pack ще поддържа Вашето физическо и умствено състояние в норма. Освен това неговата формула е създадена и за да укрепи имунната Ви система. Това е важно, защото така организмът Ви ще устои по-лесно на различни болести и инфекции. В тази формула има адаптогени, имуностимуланти, антиоксиданти и вещества, които подобряват работата на много функции и органи в тялото Ви.

Super Vit-Mineral Pack ще Ви позволи да активирате всички нужни химични процеси в тялото Ви. С този съвременен продукт ще тренирате много по-пълноценно и ще постигнете много по-големи и дълготрайни резултати. Дайте на Вашето тяло тази мощна комбинация от витамини и минерали и вижте ефектите! Ще останете доволни, а Вашата сила и мощ ще нараснат драстично!

Начин на употреба: Приемете съдържанието на едно пакетче около 30 минути  преди хранене, непосредствено преди Вашата тренировка.

Напишете отзив
    Лош           Добър

AMIX Super Vit-Mineral Pack 30 пака

  • Производител: AMIX
  • Код на продукта: AM282
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка