MyProtein Hurricane XS Bars 12 х 70 грMyProtein Hurricane XS Bars 12 х 70 гр1
MyProtein Hurricane XS Bars 12 х 70 гр
59.00 лв
product header
MyProtein Hurricane XS Bars 12 х 70 грMyProtein Hurricane XS Bars 12 х 70 гр

В съвременното забързано ежедневие, много хора са затруднени да се хранят пълноценно. Има и такива, които пък не могат и не искат да се откажат от сладките изкушения. Да, за бодибилдърите и спортуващите има стотици хранителни добавки, но има дни в които просто не можеш да мъкнеш целия арсенал от шейкъри и съдове. Кажете честно, не Ви ли се е случвало да отидете, или да си тръгнете  от тренировка гладни, защото не сте  успели да намерите  нещо подходящо или нямате  време за хранене на път за залата? Не Ви ли се е искало в този момент, да имате нещо което да хапнете, бързо и лесно?

Винаги е хубаво да имате под ръка полезен протеинов.  Баровете са много лесен начин да се храните  пълноценно. Предлагаме Ви да опитате Hurricane XS Bars на MyProtein . Всеки бар съдържа 28 гр висококачествен суроватъчен протеин и само 23 гр въглехидрати. Високото съдържание на протеин ще помогне на тялото да се възстанови бързо и ефективно, а въглехидратите, вложени в протеиновия бар, ще заредят тялото с енергия след изтощителната тренировка. Hurricane XS Bar съдържа 5 гр креатин монохидрат Creapure, който повишава силовите постижения в залата и подобрява издръжливостта при продължителни натоварвания.

Характеристики на продукта:

  • Здравословен протеинов бар
  • 28 гр протеини на бар
  • 23 гр въглехидрати
  • 5 гр креатин монохидрат на бар
  • Отличен вкус
  • Лесни за пренасяне
  • Не заемат място


С Hurricane XS Bars Вие  приемате  качествени макро- и микро-нутриенти без ненужен товар от мазнини и захари. Освен това, тези протеинови барове са с великолепен вкус  и задоволяват желанието за ядене на сладки “боклуци”, без прием на излишни калории. Hurricane XS Bars са изключително  удобни за ползване-не се разливат или разпиляват, не се нуждаят от приготвяне, заемат малко място и можете  да ги носите  със себе си навсякъде. Те са удобни, както за пренасяне, така и за консумация - консумират се лесно като обикновена вафла, но за разлика от нея  са много по-диетични и здравословни, тъй като съдържат протеини и само полезни съставки.

Разфасовка: 12 х 70 грама

Състав:

4ee059688712768ac62a36aba8c4e30a

Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Hurricane XS Bars 12 х 70 гр

  • Код на продукта: MyProtein Hurricane XS Bars 12 х 70 гр
  • Наличност: Изчерпан
59.00 лв