AllMax Advanced AllFlex AllMax Advanced AllFlex 1
AllMax Advanced AllFlex
49.00 лв
product header
AllMax Advanced AllFlex AllMax Advanced AllFlex

allflex 1


ADVANCED ALLFLEX  е хранителна добавка, предназначена за възстановяване и управление на болката в ставите, подкрепена с UC • II ®
ADVANCED ALLFLEX е синергична и балансирана смес от шест допълнителни съставки, предназначени за:
• бързо и ефективно да поправите повредени стави
• Възстановяване на подвижността на ставите
• намаляване на възпалението
• Намаляване на болки в ставите
Като атлет, който тренира интензивно, тялото Ви е по-податливо на износване, а упоритите тренировки неизбежно ще  доведат до болки в ставите и мускулите. Ако сте измъчили тялото си до крайност във фитнеса, ще настоявате за нещо, което ще облекчи болката бързо и ефективно. ADVANCED ALLFLEX са подкрепени с  UC • II ®, която стратегическа цел е да осигури подкрепа и облекчение на болките в тялото Ви.
Само две капсули на ден от ALLFLEX води до бързо и цялостно възстановяване и управление на болката.
ALLFLEX е хранителна добавка, предназначена за облекчаване и възстановяване, която спомага за здравето на ставите и мобилността и намалява болката и възпалението, причинени от  интензивната физическа активност.

 

ALLFLEX е защитена от 4 независими американски патента.
Със система за изключителна доставка, ALLFLEX ™ достига до Вас  в изключително тънка капсула, която осигурява бързи резултати и е със забавено освобождаване на активната съставка, която продължава да работи над 12 часа.
Подкрепена от силата на 6 клинични опита с хора, ALLFLEX с UC-II Ви дава инструмента, чрез който можете да отвърнете на удара! Преборете се с болката в ставите сега!
ADVANCED ALLFLEX е 348% по-добър от комбинацията Глюкозамин и Хондроитин за намаляване на болката и подобряване на мобилността на ставите. Толкова е лесно - просто вземете две капсули веднъж дневно!

Ключът към тази впечатляваща и много напреднала формула е комбинация с UC-II ® - неденатуриран колаген тип – II з­­­а съвместен ремонт, 3-LASTIN ™ за предотвратяване на възпалението и OptiMSM ® за увеличаване на мобилността в комбинация с мощен CL-5 ™ за  радикално намаляване на болката и антиоксидантна подкрепа!
Клинично доказано е, че тази хранителна добавка е повече от 3 пъти по-ефективна от комбинацията от 1500 мг глюкозамин и 1200 мг Хондроитин

UC • II ® е съставка, която е доказано ефективна при болка. Тя е произведена при нискотемпературен процес, който осигурява биологичната активност да остане непокътната.

Неденатурираният колаген тип II е субстрат, подпомагащ възстановяването на хрущяла, отговорен за еластичността и издържливостта на костната система. Установено е, че приеман през устата, моделира дейността на имунната система, като предпазва от автоимунна деструкция в областта на ставния хрущял, което в голяма степен помага за подобряване на гъвкавостта и подвижността на ставите.
Това е най-добрият от всички тип на колаген, най-често срещан в ставите – именно този колаген се съдържа в ALLFLEX ™ с UC • II ®.  Над 30 години прекарани в плацебо-контролирани проучвания показват, че той действително помага при синтеза на нов хрущял в ставите. (Защитен от 4 отделни патента на САЩ).
UC • II е революционно нов подход за управление на болката в ставите  и е подкрепена от шест клинични изследвания с хора, включително едно, проведено в престижния Харвардския университет, където участниците в проучването са имали значително подобрение с добавянето на UC • II ®, а най-хубавото от всичко е, че този продукт няма никакви странични ефекти.

OptiMSM ® спомага за синтеза на колаген - Methylsulfonylmethane (MSM) (450 мг)
МСМ помага при ремонта на увредените клетки и стимулира растежа на здрави клетки. МСМ е необходимо за съвместни синтеза на колаген. Колагенът изгражда мощна матрица, за да помогне при укрепването на съединителната тъкан, като същевременно осигуряват гъвкавост. Също така е протеин, и от съществено значение за растежа и възстановяването на клетките.

 

Methylsulfonylmethane (MSM) е естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. Тя се намира в обичайното хранене на хората и за почти всички животни. МСМ е съставен от 34% съдържание на сяра, четвъртият най-богат на съдържание минерал в човешкото тяло.

МСМ има ефект по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки. МСМ потиска болковите импулси по нервните влакна, (аналгезия), намаляване на възпалението, увеличаване на снабдяването с кръв, намаляване на мускулни спазми, и омекотяване на белези. МСМ подкрепя здравето, активния начин на живот и ползите от няколко структури и функции в организма, включително и съединителната тъкан и дихателната система, докато метиловите групи действат на производството на енергия.

МСМ показва полза по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки. МСМ  потиска болковите импулси по нервните влакна, (аналгезия), намаляване на възпалението, увеличаване на снабдяването с кръв, намаляване на мускулните спазми, и омекотяване на белези.
МСМ е естествена съставка на сяра в плодовете, зеленчуците, рибата, млякото и зърнените храни. В клиничните изпитвания върху хора за изследвания, MSM е установено, че спомага за облекчаване на болката и сковаността и намалява подуването и възпалението.
CL-5 ™  Curcuma Longa (100 мг)
CL-5 ™ осигурява мощна съвместна защита на тъканите от окислителното увреждане, причинено от свободните на клетъчно ниво и е установено, че притежава 300 пъти по-голяма антиоксидантна мощност, отколкото витамин Е.  Бил е използван в традиционната азиатска медицина, за да облекчи болката, причинена от артрит и намалява възпалението. Освен това,  може да помогне да подтисне продукцията на простагландини.
Salix Alba - екстракт от бяла върба (100 мг)
Свръхчист, бионаличен билков екстракт Salix Alba е внимателно комбиниран в останалите съставки в ADVANCED ALLFLEX за намаляване на възпалението, ставните болки, подуването и сковаността.

Вътрешната кора от бялата върба съдържа танини, които се смятат като отговорни за облекчаването на болката и нейното намаляване. Тя също така е установено, че инхибира простагландини (химикали, произведени в отговор до нараняване на тялото). Бялата върба, често се споменава като аспирин на природата и дава мощен, но напълно естествен подход за лечение на болките и страданията.

Витамин C и E комплекс
Витамин C - калциев аскорбат (40 mg или 100% RDI)
Витамин C е водно-разтворим витамин и антиоксидант.  Той осигурява подкрепа на имунната система при стрес и интензивни тренировки, и спомага за поддържането на колагенът, който е от съществено значение за формирането и ремонта на съединителната тъкан.
Витамин Е -
Този мощен антиоксидант, спомага за подобряване на кръвообращението и е необходим за възстановяването на тъканите. Също така е полезен за нормалното съсирване на кръвта и предпазва от белези. Той осигурява атлетична подкрепа и поддържа здрави мускулите, а и  укрепва стените на капилярите.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства

 Употреба: Приемайте по 2 капсули веднъж дневно, след първото хранене за деня.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

allflex-sfp

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax Advanced AllFlex

  • Код на продукта: AllMax Advanced AllFlex
  • Наличност: Изчерпан
49.00 лв