Scitec Water Control 100 капсулиWater Control1
Scitec Water Control 100 капсули
18.00 лв
product header
Scitec Water Control 100 капсулиWater Control

Много хора са се сблъсквали с неприятните симптоми на задържане на течности в тялото. Това състояние се дължи, на застояване на течности в пространствата между клетките, като най – засегнати са обикновено жените. При тях, като резултата от задържането на течности се явява подуването на корема и целулита. Задържането на течности прави отслабването доста по – трудно и бавно. Water Control на Scitec Nutrition е натурален диуретичен комплекс, който нормализира водния баланс в организма. Този продукт съдържа в себе си важния минерал калий, който действа заедно с натрия за едно по-ефективно регулиране на водния баланс в тялото. За максимални резултати формулата на Water Control е допълнително подсилена с екстракт от магданоз и хвойна.

600x400-water_control

  • 100% натурална формула
  • Ефективни и безопасни съставки
  • Премахва подпухналия вид
  • Премахва тежестта
  • Естествен природен диуретик


Хвойната е вечнозелено дърво, което расте свободно в северните части на цяла Европа, Азия и Северна Америка. Плодовете от хвойна (плод и дървесни части) съдържат терпинеол, цимол, борнеол, хвойна, камфор, камфен и др. съединения, които стимулират бъбреците и действат като диуретик. Амектофлавон е друго съединение, което хвойната съдържа и има антивирусни свойства. Естествените антибактериални, антивирусни, диуретични и антисептични свойства на хвойната (Juniperus Communis) позволяват това растение да се използва  при лечението на различни заболявания. Исторически погледнато, тя е служила като средство за лекуване на инфекциозни заболявания, както и за помощ при раждане на дете.

Water Control съдържа и екстракт от магданоз. Магданозът е двугодишно тревисто растение с плоски перести ароматни листа. Родината на магданоза е Средиземноморския район-Южна Италия, Алжир и Тунис, но в днешно време се отглежда във всички страни по света.  Магданозът е лек природен диуретик. Той съдейства за премахването на излишните течности от тялото, но без да нарушава калиево-натриевия баланс.  Магданоза и екстракта от него в Water Control, също така е полезен при  инфекции на отделителната система и образуването на песъчинки и камъчета в бъбреците.

Опаковка: 100 таблетки

Съдържание:
water-control sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Water Control 100 капсули

  • Код на продукта: Water Control
  • Наличност: Изчерпан
18.00 лв