AMIX CFM Nitro Protein Isolate 1000 грAM191
AMIX CFM Nitro Protein Isolate 1000 гр
102.00 лв
product header
AMIX CFM Nitro Protein Isolate 1000 грAM19

Както вероятно вече знаете, протеинът е важен хранителен елемент, необходим за изпълнението на много процеси в тялото. Той е съставен от  аминокиселини, които са градивните елементи за здрави тела. Протеините са особено важни за бодибилдърите и спортистите – без тях, изграждането на мускули е почти невъзможно.

Обикновено, когато избират протеинова добавка, атлетите залагат на суроватъчния протеин и това не е случайно. Този вид протеин е с най-чистата форма (съдържа 90% или повече протеин) и има малко или никакво съдържание на мазнини, лактоза или холестерол.

Суроватъчния  протеин е богат източник на аминокиселини, които са важни за всички, водещи активен начин на живот. Тялото Ви изисква по-големи количества  аминокиселини, особено по време и след тренировка.

Един от най – добрите протеинови продукти на пазара е CFM Nitro Protein Isolate на Amix.

Тази добавка е с изключително качество, а нейната формула включва иновативните съставки Aminogen ®, ActiNOS ®, Stevia ® и Lactospore ®. Всички те работят заедно и синергично, за да можете Вие да изградите най – качествената мускулна маса.

Характеристики и действие на CFM Nitro Protein Isolate:

 • Осигурява най – висококачествения протеин
 • Усвоява се пълноценно от тялото
 • Отличава се с висока биологична стойност
 • Почти не съдържа мазнини
 • Подпомага възстановяването на мускулите
 • Подобрява кръвоснабдяването, чрез разширяване на кръвоносните съдове
 • Стимулира мускулния растеж
 • Подобрява снабдяването с кислород


CFM Nitro Protein Isolate е протеинова формула от най – висок клас, отличавайки се с изключителна чистота и висока бионаличност. Продукта CFM ® суроватъчен протеин на Nutritionals Glanbia. Това е протеин, който както казахме е с богато аминокиселинно съдържание и отлично усвояване.

Смята се, че това е най – добрият суроватъчен протеин изолат в света.  Nitro Protein Isolate стимулира изграждането на чиста  мускулна маса, тъй като е с ниско съдържание на мазнини и въглехидрати. Продукта се отличава с висока концентрация на аминокиселината глутамин, която подпомага пълноценното  възстановяване на мускулите.

CFM Nitro Protein Isolate съдържа съединението ActiNOS ®, което има способността да разширява кръвоносните съдове. По този начин, мускулите са максимално снабдени с кислород и хранителни вещества. ActiNOS ® също така предпазва от прекомерното отделяне  на амоняк и млечна киселина в мускулите след тренировка.

Формулата на CFM Nitro Protein Isolate включва Aminogen ® - патентовано ензимно съединение, което осигурява пълноценното усвояване на  протеини и освобождаването на незаменими аминокиселини.

Не можем да не споменем и друг компонент на този продукт – съединението Lactospore ®. То се грижи за поддържане на чревната флора в максимално благоприятно състояние, като по този начин гарантира усвояването на останалите компоненти на CFM Nitro Protein Isolate.

Ако сте фенове на протеина, то тогава използвайте най-доброто!

Купете CFM Nitro Protein Isolate!

Начин на употреба: Смесете 35 гр протеин с 200 мл студена вода или нискомаслено мляко и разбъркайте в продължение на 30 секунди.

Разфасовка: 1000 грама

Състав:

amix_cfm_2000g_facts

5 AMIX CFM Nitro Protein Isolate 1000 гр
Много качествен продукт, ползвам го като добавка към разнообразното хранене, слагам си протеин в зърнената закуска с мляко и даже понякога в кафето с мляко. Вкусът е добър и ефектът е видим след известно време прием.
5 AMIX CFM Nitro Protein Isolate 1000 гр
Това е ТОП продукта на марката. Лично аз съм визхитен от качеството му.
Напишете отзив
    Лош           Добър

AMIX CFM Nitro Protein Isolate 1000 гр

 • Производител: AMIX
 • Код на продукта: AM19
 • Наличност: В наличност
102.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка