SZ Въже за трицепсSZ Въже за скрипец1
SZ Въже за трицепс
30.00 лв
product header
SZ Въже за трицепсSZ Въже за скрипец

Въже за трицепс е необходимо средство за Вашата тренировка. Произведено е от много плътен найлон, а в неговия край са поставени здрави гумени приставки. Обвивката на този продукт е много здрава и Ви позволява да тренирате безпроблемно и ефикасно. Този уред е много подходящ за натоварване на Вашите трицепси.

Въже за трицепс ще Ви позволи да разгънете Вашите ръце, докато тренирате максимално. Това е важно за трицепсите Ви. Този продукт е с възможност за пълна ротация по време на тренировка. Можете да го закачите към всеки скрипец, заради универсалния стоманен пръстен, с който този продукт е снабден.

Въже за скрипец Ви позволява да тренирате като издърпвате надолу или нагоре тежести. Можете да действате с по-широк или по-тесен хват. Въже за трицепс ще натовари Вашите трицепси достатъчно много, за да могат те да получат нужното напомпване.

Когато правите упражнения за този тип мускули няма как да пропуснете скрипеца. Поради тази причина това въже е много необходим артикул за всеки атлет със сериозни намерения. Използвайте Въже за трицепс като част от Вашата тренировъчна програма за трицепс и ще постигнете наистина много добро натоварване за тези важни мускули на Вашите ръце.

Напишете отзив
    Лош           Добър

SZ Въже за трицепс

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Въже за скрипец
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
Бърза поръчка