Scitec Muscle Factor 150 капсулиScitec Muscle Factor 150 капсули1
Scitec Muscle Factor 150 капсули
45.00 лв
product header
Scitec Muscle Factor 150 капсулиScitec Muscle Factor 150 капсули

Всеки път, когато тренирате интензивно, или пък сте подложени на някакъв стрес, вашето тяло активира процес на разграждане на мускулен протеин. За да предотврати това, защитния Ви механизъм започва да произвежда бета-хидрокси-метилбутират-HMB. Неговата роля е да  защитава мускулния протеин и да  пренасочва изразходването  на енергия към мастните депа, което пък подпомага намаляването на излишните мазнини. Можете да приемате допълнително това съединение, чрез продукта Muscle Factor на SCITEC Nutrition. Формулата включва  жизненоважни хранителни вещества, необходими за оптималното развитие на професионалните атлети. Muscle Factor  осигурява екстракт от форсколин и HMB (хидроксиметилбутират) в научно тествани, препоръчителни дози.

Характеристики на Muscle Factor:

  • С НМВ и Форсколин
  • Има силен антикатаболен ефект
  • Стимулира качването на чиста мускулна маса
  • Подобрява възстановяването
  • Увеличава силата и издържливостта
  • Обогатен с витамин Д и калций


HMB (Beta-хидрокси бета-метилбутират) е предпочитана съставка от атлетите и бодибилдърите, заради мощните си антикатаболни свойства. Това съединение  е известно със действието си в подкрепа на способността на организма да намалява разграждането  на протеин и всякаква евентуална повреда на мускулните клетки по време на интензивни тренировки. Това е естествено  съединение, което вашето тяло произвежда. НМВ се получава от аминокиселината с  разклонена верига L-левцин. Всъщност, механизмът  чрез който НМВ активира  мускулната функция все още е неизвестен. Ясно е, че съединението  може да инхибира разграждането на белтъците по време на физическо натоварване и стрес.

Според изследванията, HMB е надеждно средство за изграждане на мускулите, въпреки че не е толкова ефективно, колкото е левцина. Ето защо, съединението е известно главно като антикатаболен агент. HMB има способността значително да  увеличава чистата мускулна маса и издържливостта на атлетите. Съединението също така  има положителен ефект върху силата и възстановяването, а и намалява мускулната болка по време, и след тренировката.  HMB е едно от най-мощните средства, когато става въпрос за намаляване на подкожните мазнини и подчертаване на мускулите. Ето защо, приема на НМВ може да Ви помогне да изградите чиста мускулна маса.

Muscle Factor съдържа и Форсколин. Това е билка от семейството на ментата, която има известни термогенни свойства и действа на принципа на фет бърнърите. Това растение има способността да ускори метаболизма и да подпомогне борбата с излишните килограми. Форсколин във формулата на Muscle Factor стимулира изгарянето на излишните мазнини, без да нарушава целостта на муксулната маса.

Начин на употреба: Приемайте по 5 капсули на ден по време на храненe.

Разфасовка: 150 капсули

Състав:

scitec-muscle-factor-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Muscle Factor 150 капсули

  • Код на продукта: Scitec Muscle Factor 150 капсули
  • Наличност: Изчерпан
45.00 лв