MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL 250 грMyP1491
MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL 250 гр
29.00 лв
product header
MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL 250 грMyP149

Измежду всички хранителни добавки за спортисти, може би най – популярните и търсени са креатиновите. Това не е случайно, защото креатина може да осигури забележително подобрение в силата, и изграждането на чиста мускулна маса. Креатина е добре изследван и ефектите от него са категорично доказани. Много важно е, каква форма на креатин ще изберете, за да извлечете максимума от неговите качестваКреатинът представлява комбинация от 3 аминокиселини (аргинин, глицин и метионин). Тези аминокиселини могат да се набавят, чрез консумирането на месо и риба, но за хората които спортуват са необходими по – големи количества от тях.

Можете да си ги осигурите, с приема на Creatine Ethyl Ester HCL на MyProtein. Този креатинов продукт ще Ви осигуриедин изключително разтворим креатин – креатин етил естер хидрохлорид, който е по – стабилен, абсорбира се значително по – бързо и се усвоява по – пълноценно. Creatine Ethyl Ester HCL ще увеличи мускулната Ви маса значително  по – бързо от обикновения креатин монохидрат. Причината за това е, че етил естерът в Creatine Ethyl Ester HCL прави молекулата по – липоразтворима и лесно преминаваща през клетъчната мембрана. По този начин, мускулите Ви получават светкавично зареждане с креатин.

Ползи от приема на Creatine Ethyl Ester HCL:

  • Увеличава мускулната мощ и сила
  • Подобрява издържливостта
  • Осигурява изключително ефективен креатин монохидрат
  • Повишава енергийния баланс в тялото
  • Подобрява възстановяването
  • Увеличава спортните постижения


Защо креатина е толкова популярен сред спортистите? Креатинът е съставна единица предимно на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ. Може би не знаете, но точно  тези молекули са горивото, което мускулите Ви  използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира. А по – голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издържливост. Също така, креатина който Creatine Ethyl Ester HCL Ви доставя, ще Ви помогне да се възстановявате по – бързо и ефективно.

Когато тренирате в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатина има способността да ограничава това натрупване. Ето защо, приемайки Creatine Ethyl Ester HCL, Вие ще сте защитени от мускулни болки след тренировката. Освен това, креатина  подобрява концентрацията и умствената дейност и повишава синтеза на протеини. С този продукт, Вие ще успеете да изградите масивна мускулна маса, която ще се запази дълго след тренировката. Creatine Ethyl Ester HCL е решението за всеки атлет, който иска да подобри представянето си в залата!

Начин на употреба: Смесете една лъжичка – 3 грама от продукта с вода и приемайте 1 час преди тренировка.

Разфасовка: 250 грама

Състав: 100% Creatine Ethyl Ester HCL без нищо добавено

Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL 250 гр

  • Код на продукта: MyP149
  • Наличност: Изчерпан
29.00 лв