Olimp Glutamine Xplode 500 грOlimp Glutamine Xplode 500 гр1
Olimp Glutamine Xplode 500 гр
78.00 лв
product header
Olimp Glutamine Xplode 500 грOlimp Glutamine Xplode 500 гр

Глутаминът е жизненоважна аминокиселина, наличието на която  в организма, е от решаващо значение. Ако бъде допуснат дефицит на тази важна аминокиселина, тялото ще страда  от лошо възстановяване, бъбза умора,  и отслабена имунна система. Това, което е доста обезпокояващо е, че този дефицит е напълно възможен, тъй като глутаминът е най-богата аминокиселина в организма, и нуждата от нея силно нараства, когато тренирате интензивно всеки ден, или сте подложени на физическо натоварване. Най – доброто решение е, допълнителният прием на л-глутамин. Трябва да знаете обаче, че понякога качеството, а не количеството е от първостепенно значение. Ако искате високо качество, изберете L-glutamine Xplode. Този продукт Ви доставя 100% чист, висококачествен и микронизиран л-глутамин, в допълнение с други важни аминокиселини и витамини.

Всички съставки в продукта L-glutamine Xplode се допълват взаимно и работят синергично, и по този начин подобряват  съвместното си  въздействие върху метаболизма на тялото на спортиста. L-glutamine Xplode е формулиран по този начин, с  цел да аблекчи  физическите  усилия, и да подпомогне постигането  на  най-бързите и най-трайни резултати. Приемайки този продукт, Вие ще  получите оптимални дози л-глутамин и л-левцин - две от най-силните антикатаболни агенти, с мощно  и косвено въздействие върху анаболизма на протеините, което е от особено значение   след тренировка. Но това не е всичко,защото L-glutamine Xplode съдържа  л-цистеин,  и селен, а също така и  витамин C. Тяхното съвместно действие, ще гарантира по-високо ниво на синтеза на глутатион. Съдържащия  се в продукта  комплекс от витамини B6, B12, фолиева киселина и ниацин,  ще повишат протеиновия синтез  след тренировка.

Действие на L-glutamine Xplode:

  • Подобрява  възстановяването  и мускулния  растеж
  • Стимулира  производството на естествените хормони
  • Укрепва  имунната система
  • Повишава вътреклетъчния азотен баланс
  • Неутрализира амоняка
  • Подобрява функциите на нервната система
  • Намалява  умората и увеличава  издръжливостта

Глутаминът отдавна е известен със своите отлични  анаболни свойства. Той не само служи като градивен материал за мускулните клетки, но  е пряко свързан с много от анаболните процеси. Присъствието му тялото, отключва  много важни механизми за повишаване  естествения растеж на някои  хормони. Доказано е, че приема на  глутамин в свободна форма води до увеличаване синтеза на растежния  хормон и много други  растежни фактори, без които  изграждането мускулната тъкан  е невъзможно. L-glutamine Xplode Ви доставя чист глутамин, който напълно се абсорбира от тялото. А аминокиселинната формулировка на продукта е просто забележителна. L-glutamine Xplode съдържа и много важни витамини, които са задължителни за хората които спортуват.

Начин на употреба: 1 доза (10 г = ½ лъжичка) се разтварят в 200 мл вода, веднъж дневно - преди закуска, след тренировка или преди сън.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Glutamine Xplode 500 гр

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp Glutamine Xplode 500 гр
  • Наличност: В наличност
78.00 лв
Бърза поръчка