NOW Carbo Gain 907 грNOW20201
NOW Carbo Gain 907 гр
38.00 лв
product header
NOW Carbo Gain 907 грNOW2020

Комплексни въглехидрати


Carbo Gain Complex Carbohydrate е продукт, който ще осигури на тялото Ви комплексни въглехидрати. Техният гликемичен индекс е много нисък. Carbo Gain Complex Carbohydrate следва да повиши Вашата енергия. Това от своя страна е изключително важно и нужно за организма Ви след края на Вашата мощна физическа тренировка.

Carbo Gain Complex Carbohydrate Ви помага да качите мускулна маса. Снабдяването с комплексни въглехидрати с нисък гликемичен индекс означава гарантирано ниво на инсулина Ви. Тези вещества представляват стабилен източник на енергия за Вашето тяло. Установено е, че при липса на достатъчно въглехидрати в рамките на един ден организмът Ви започва да черпи енергия за сметка на Вашите мускули.

Тъй като сме убедени, че желанието Ви не е това, то за нас е удоволствие да Ви предложим продукт, който ще снабди организма Ви с нужните му въглехидрати. Така енергийните Ви нужди могат да бъдат задоволено изцяло и Вие да увеличите потенциала Ви по време на тренировка. Този продукт е Carbo Gain Complex Carbohydrate и неговата формула е създадена за Вас!
 

Carbo Gain Complex има следните предимства

  • Бавен и постепенен енергиен прилив;
  • Възстановяване на гликогеновите Ви депа;
  • Заместване на едно от дневните Ви хранения, ако се комбинира с протеин;
  • Снабдяване с малтодекстрин;
  • Минимален риск от натрупване на подкожни мастни образувания, поради липсата на бързи въглехидрати;
  • Енергия за мощни тренировки.


Carbo Gain Complex Carbohydrate е продукт, който със сигурност ще оцените. Ако желаете да тренирате по-ефикасно и по-продължително, то тогава се нуждаете от стабилно снадяване с енергия. Това можете да постигнете с помощта на формулата на Carbo Gain Complex Carbohydrate, която е създадена точно с тази цел. Увеличете Вашата мускулна маса с подкрепата на този артикул!

Начин на употреба: Приемете една доза 60 минути преди тренировка и веднага след нея. През деня може да приемате 1-2 дози ако имате нужда от допълнително енергия или калории.

Състав:

Доза 50 гр  
Дози в опаковка 18  
Други
Въглехидрати 47 г 16%
Захар 2 г  
Калории 190  
Carbo Powder 50 г  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 50 гр
Дози в опаковка 18
Съставки
Carbo Powder 50 г
Въглехидрати 47 г
Захари 2 г
Калории 190
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Carbo Gain 907 гр

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2020
  • Наличност: В наличност
38.00 лв
Бърза поръчка