Muscle pharm CLA Core 90 дражета Muscle pharm CLA Core 90 дражета1
Muscle pharm CLA Core 90 дражета
50.00 лв
product header
 Muscle pharm CLA Core 90 дражета Muscle pharm CLA Core 90 дражета

Ако търсите ефективен и здравословен продукт, който да Ви помогне да се избавите от излишните килограми, и едновременно с това да нормализира холестерола в кръвта, четете по – нататък.

Запознайте се с Muscle pharm CLA Core – хранителна добавка подпомагаща изгарянето на мазнините, без да намалява натрупаната мускулна маса, и играеща изключително важна роля в метаболитните процеси в тялото Ви. CLA Core ще засили вашият метаболизъм и ще атакува целенасо, точно излишната мастната тъкан.

CLA Core представлява синергична комбинация от конюгирана линолова киселина, изключително чист зехтин, и масло от авокадо. Свързаната Линолова Киселина, или CLA, се отличава със способността да намалява синтеза на ензимите, които увеличават размера на мастната клетка. Това означава, че CLA не само спомага за топенето на излишните мазнини, но пречи и на тяхното повторно натрупване. Също така, CLA нормализира нивата на липидите в кръвта и намалява високите нива на глюкозата в тялото Ви.

cla core muscle pharm


Но може би най – важното й качество е, способността да съдейства за увеличаването на чистата мускулна маса. Това я прави едно изключително ефективно и подходящо помощно средство, за хората които искат да отслабнат, но без да губят мускулна маса.
CLA Core съдържа и необработено маслиново масло, което също ще Ви помогне в процеса на отслабване, защото потиска апетита по естествен път. Освен това, необработеното маслиново масло нормализира нивото на кръвната захар, повишава границите на добрия холестерол, и изпълнява ролята на мощен антиоксидант, което със сигурност ще Ви е от полза като спортисти.
Маслото от авокадо пък е включено във формулата на CLA Core, заради способността си да насърчава и засилва метаболизма, да поддържа нивото на колаген в кожата, и да осигурява целостта на кръвоносните съдове.

Всички съставки във формулата на CLA Core, са чисти и с най – високо качество, защото това е важно за всеки от Вас. Този продукт ще Ви даде възможността да изградите чиста мускулна маса, докато топите мазнини, без това да се отрази на здравето Ви.

Напротив – всяка от съставките на продукта е и силен антиоксидант, който ще Ви предпази от свободните радикали. CLA Core е едно чудесно и незаменимо допълнение, към диетата на всеки спортист и бодибилдър. Възползвайте се от действието на този продукт още сега!

Начин на употреба: Приемайте по 1 - 2 дражета със закуската, обяда и вечерята.
Състав:

Напишете отзив
    Лош           Добър

Muscle pharm CLA Core 90 дражета

  • Код на продукта: Muscle pharm CLA Core 90 дражета
  • Наличност: Скоро в наличност
50.00 лв