Universal Ultra Whey Pro 2300 гр ultrawheypro1
Universal Ultra Whey Pro 2300 гр
115.00 лв 145.00 лв
product header
-21% Universal Ultra Whey Pro 2300 гр ultrawheypro

Ultra Whey Pro притежава перфектен баланс на незаменими аминокиселини и заменими аминокиселини, включително висока концентрация на аминокиселини с разклонена верига. Това подобрява задържането на азот и мускулния растеж.

Пресечената микрофилтрация (CFM) е процес без разтворители, при който се използват естествени керамични филтри за отделянето на суроватъчен протеин от нежелателни субстанции (например мазнини, холестерол, лактоза и т.н.). Предимствата на този процес включват минимална денатурация на протеина, запазване на протеиновите микрочастици и по-добър минерален профил.

Добър естествен източник на високоефективни незаменими аминокиселини, включително и аминокиселини с разклонена верига.

Съдържа обработен при ниска температура, неденатуриран, микро-филтриран концентрат от суроватъчен протеин. Използвано е специално обработване при ниска температура, за да се запази  разтворимостта и оптималната биологична активност на протеина. Тази комбинация осигурява най-високата биологична стойност и абсорбция, като същевременно елиминира лактозата.

Ultra Whey Pro се абсорбира в кръвния поток до един час след консумация.

Ultra Whey Pro е разтворима формула, която се разбърква лесно с лъжичка и е вкусна, когато се смеси с обезмаслено мляко или вода.

Инструкции за употреба: Добавете 2 лъжички (30 g) в 400 ml обезмаслено мляко или вода. Приемайте преди и след тренировка.

Опаковка: 2270 гр

5 Universal Ultra Whey Pro 2300 гр
Благодаря! Има, беше най - долу нека да знаят.. и другите :smile:
5 Universal Ultra Whey Pro 2300 гр
Здравейте, със сигурност има лъжичка, често са доста навътре в протеина. :)
5 Universal Ultra Whey Pro 2300 гр
До попитам тъй като си купих от този и да знам дали да взимам лопатата и да копая в него и да я търся, лъжичка има ли вътре?! :biggrin:
5 Universal Ultra Whey Pro 2300 гр
i kvo sq ? tva dobro li e :ermm:
Напишете отзив
    Лош           Добър

Universal Ultra Whey Pro 2300 гр

  • Код на продукта: ultrawheypro
  • Наличност: Изчерпан
145.00 лв
115.00 лв
Възможни варианти