ММА Ръкавици Armageddon SportsARM0481
ММА Ръкавици Armageddon Sports
34.99 лв
product header
ММА Ръкавици Armageddon SportsARM048

 ПЕРФЕКТНАТА ПРОТЕКЦИЯ: 3 Защитни Слоя – Първият: Високо издръжлива кожа, Вторият: Буферна подплата и Третият: Абсорбираща ударите пяна. Предпазват ръцете Ви по оптимален начин, което позволява използването им всеки ден, без да се притеснявате от наранявания.

✔ ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО: ММА ръкавиците на Armageddon Sports са изработени от най-високо качество кожа и ще издържат дълго във времето. Конструирани с ергономичен подобрен извит дизайн за да се оформи перфектният юмрук.

✔ УДОБНИ ЗА ТРЕНИРОВКА: С перфорация на дланите за увеличена проветривост на ръцете. Това помага да държи дланите Ви охладени по време на интензивни тренировки. Можете да ги използвате за: MMA, Спаринг, Кикбокс, удари по боксов чувал, тренировки, смесени боеве и други.

✔ СТРАХОТЕН ДИЗАЙН: Най-доброто на пазара! Уникален и ефектен дизайн с отпечатък на кости, който ще Ви накара да изглеждате страховито и лесно ще печелите Вашите битки!

✔ ДВОЕН ШЕВ: Достатъчно здрави, за да удържат на най-тежките спаринги и тренировки! Сами ще се уверите, след безбройните Ви тренировки!

✔ ЕКСТРА ДЪЛЪГ НАКИТНИК: 45 см. дължина на накитника Ви дава допълнителна сигурност и защита! Няма нужда от притеснения, че ще Ви се изхлузят от ръката по време на тренировка. Ще си седят здраво прилепнали за ръцете!


Таблица с размери:

Обиколка на дланта (см.) 17 – 21 см 21 – 25 см
Размер S/M L/XL


Бъдете готови за битка! Поръчайте още днес!

Телефон: 0888 880 352 или 0896 790 799

4 ММА Ръкавици Armageddon Sports
Добри са ръкавиците и наистина добре предпазват кокалчетата на ръцете ми.
5 ММА Ръкавици Armageddon Sports
Много са добри! Прилягат перфектно на ръката ми и защитават по-добре кокалчета на пръстите сравнено със скъпите марки. Тук се усеща, че има повече омекотяващ материал.
Напишете отзив
    Лош           Добър

ММА Ръкавици Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM048
  • Наличност: В наличност
34.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка