Масло за смазване на бягаща пътекаМасло за смазване на бягаща пътека1
Масло за смазване на бягаща пътека
25.00 лв
product header
Масло за смазване на бягаща пътекаМасло за смазване на бягаща пътека

В наши дни фитнес уредите са се превърнали в съществена част от почти всяко домакинство. Движението е здраве и това го знае всеки. Въпреки това, заетото ежедневие става пречка за редовното посещение на фитнес залата. Много хора нямат време за бягане в парка или дори за разходка. Точно за това, много от Вас вероятно са си закупили фитнес уред за домашно ползване.

Бягащата пътека е един от най-търсените и използваните уреди. Това е така, защото на нея можете да вървите или бягате, независимо на колко години сте. Наистина е голямо удобство да имаш бягаща пътека у дома! Бягащата пътека също така е един от по-скъпите фитнес уреди. Много от Вас не знаят, но бягащите пътеки имат нужда от поддръжка, защото в противен случай бързо ще се повредят.

Защо е нужно маслото за смазване на бягаща пътека?

И така…закупили сте си бягаща пътека, вече е монтирана в дома Ви и сте готови да започнете тренировки на нея. Обаче преди това, трябва да се снабдите с един много важен артикул – маслото за бягаща пътека. Защо Ви е необходимо? По принцип, бягащата пътека се използва от почти всеки член на семейството, защото както вече казахме тя е уред подходящ за всички възрасти. Както всеки уред, така и бягащата пътека се износва – съвсем логично е. Използвайки масло за смазване обаче, Вие можете да си спестите много главоболия, защото износването на пътеката води до повреди, които може да Ви излязат доста солено.

Как се износва пътеката?

Коланът – протектор, който се върти върху борда и върху който Вие ходите или бягате, генерира голямо количество топлина при триенето по време на тренировка. Като резултат, “животът“ на този колан се съкращава значително. За да си гарантирате, че колана ще трае по-дълго и ще остане в перфектно работно състояние, трябва да го смазвате редовно със специално масло за бягащи пътеки.

Смазването намалява триенето между колана и борда, докато уреда се движи с максимална скорост. Когато е смазан, колана произвежда по-малко количество топлина и остава в добро работно състояние.

По принцип, честотата на смазване зависи от честотата на употреба на бягащата пътека. Можете много лесно да проверите, дали машината има нужда от смазка. Просто повдигнете единия край на колана и го докоснете. Ако усетите че повърхността е мокра, значи пътеката в момента няма нужда от смазване. Ако обаче е суха, трябва да се приложи маслото за смазване върху борда.

При прилагане на масло за смазване, трябва да вземете под внимание вида на маслото. По принцип пътеките би трябвало да имат подробна инструкция за прилагане на смазката. Най – добре ще е, да се потърсите съвет от мястото от което сте закупили пътеката за бягане. Не забравяйте, че ако не поддържате пътеката правилно и от това произлязат повреди, вероятно гаранцията ще бъде анулирана!

Предлагаме Ви масло, което е подходящо за всякакъв тип бягащи пътеки!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Разфасовката е 1 литър в пластмасова туба.

Вижте тук как да правите поддръжка на Вашата бягаща пътека
Напишете отзив
    Лош           Добър

Масло за смазване на бягаща пътека

  • Производител: inSPORTline
  • Код на продукта: Масло за смазване на бягаща пътека
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка