Неопренов колан за отслабванеSZ Неопренов колан 1
Неопренов колан за отслабване
20.00 лв
product header
Неопренов колан за отслабванеSZ Неопренов колан

Неопренов колан

  • Един универсален размер 20 см ширина x 100 см дължина
  • Неопренов колан със сауна ефект за изгаряне на мазнини
  • Подходящ за всеки тип талия от 60 до 110 см обиколка


Тренировките за по-слаба фигура могат да бъдат много неприятни. Разбира се това е цената на красивото тяло, което ще бъде стегнато без излишни мазнини и килограми. Както знаете една от най-проблемните области, която е най-податлива на натрупване на мазнини е именно коремната.

Поради тази причина ние ще Ви предоставим едно средство, с което да намалите до известна степен неприятното усещане от този вид упражнения. Това е Неопренов колан. Този революционен продукт ще прилепне около Вашата коремна обиколка и ще Ви осигури нужната подкрепа за намаляването ѝ.

Неопренов колан постига това посредством предизвикване на масивно изпотяване в тази област. Така ще горите много повече мазнини, когато носите този колан и в същото време тренирате за корем. Всички видове коремни преси ще станат много по-ефективни с помощта на Неопренов колан!

Този продукт е произведен от материали с възможно най-високото качество. Прилепва идеално и загрява почти мигновено. Неопренов колан е със специално покритие, което не позволява на топлината да напусне, а точно обратното – тя се акумулира и загрява непрекъснато, докато Вие тренирате. Така с помощта на Неопренов колан се потите повече и изгаряте безпощадно калории и мазнини.

Размер: Размерът на колана е универсален и става за всякакви обиколки талия.

Вземете сега и се отървете от досадните мазнини по корема!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Напишете отзив
    Лош           Добър

Неопренов колан за отслабване

  • Код на продукта: SZ Неопренов колан
  • Наличност: Изчерпан
20.00 лв