Scivation Xtend New Formula 420 грScivation Xtend new formula 420 гр1
Scivation Xtend New Formula 420 гр
59.00 лв 80.00 лв
product header
-26% Scivation Xtend New Formula 420 грScivation Xtend new formula 420 гр

Трябва да Ви е известно, че аминокиселините са решаващ фактор. Едни от най-важните са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. За да изградите желаната от Вас мускулна маса, трябва да приемате достатъчно количество от тях, а щом  тренирате активно всеки ден, със сигурност имате нужда от допълнителен прием. По време на тренировка, тялото Ви губи големи количества ВСАА. Това поставя мускулите Ви пред опасност от катаболен разпад. Нужно Ви е моментално захранване с тези аминокиселини, което  става възможно с приема на Xtend BCAAs от Scivation. Този продукт представлява комбинация от аминокиселините  с разклонена верига BCAA в ефективно съотношение 2:1:1  и допълнително добавени цитрулин и глутамин.

Характеристики на продукта:

 • Осигурява 7 гр ВСАА на доза
 • 3,5 гр левцин
 • С добавени глутамин и цитрулин
 • Не съдържа захар и въглехидрати
 • Без калории
 • Ускорява възстановяването на мускулите
 • Предпазва от катаболно увреждане на мускулите
 • Премахва чувството на умора


Xtend BCAAs доставя ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Това са три специфични аминокиселини – левцин, изолевцин и валин. Предимство на BCAA е, че те се метаболизират в мускулната тъкан, а не в  черния дроб. Поради тази причина, бързо лесно  подпомагат  възстановяването  и подкрепят  мускулния растеж, а също така предпазват от мускулно  разграждане. Аминокиселините с разклонена верига и  най-вече левцин,  имат изключителни   свойства.  Заедно със стимулиране на синтеза на мускулния протеин, те също така активират хормона,  отговорен за регулирането на клетъчния растеж.Приема на Xtend BCAAs  ще увеличи значително синтеза на протеини в тялото Ви. Освен това, ще подпомогне задържането на азотен оксид, което ще достави на вашите мускули всички необходими хранителни вещества и силен приток на кръв и кислород. Тъй като съдържа ВСАА аминокиселините, този продукт ще съхрани мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините с разклонена верига, мускулния катаболизъм ще бъде сведен до минимум. Приема наXtend BCAAs Ви гарантира също, че ще получавате непрекъснат прилив на енергия, който ще повиши вашата издържливост и ще увеличи продължителността на тренировките Ви.

ВСАА аминокиселините във формулата на Xtend BCAAs ще Ви осигурят  по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате да постигате оптимални  резултати. Не на последно място, формулата на Xtend BCAAs ще Ви помогне да редуцирате излишните мазнини. Това е възможно, тъй като аминокиселините ВСАА засилват вашият метаболизъм и правят отслабването по-лесно и бързо.Това допълнително  ще подчертае мускулите Ви и ще извае тяхната форма.

Начин на употреба: Мъже до 100 кг – 2-3 лъжици на ден разбити в предпочитана напитка. Мъже над 100 кг – 3-4 лъжици на ден разбити в предпочитана напитка. Жени до 60 кг – 1-2 лъжици на ден разбити в предпочитана напитка. Жени над 60 кг – 2-3 лъжици разбити в предпочитана напитка.

Разфасовка: 416 грама-30 дози

Състав:

scivation-xtend-bcaa-facts-600x600
Дозировка
Доза 12.8 g
Съставки
Витамин В6 1 mg
Електролитна смес 1120 mg
Калий 170 mg
Л-валин 1750 mg
Л-глутамин 2500 mg
Л-изолевцин 1750 mg
Л-левцин 3500 mg
Натрий 230 mg
Цитрулин малат 1000 mg
5 Scivation Xtend New Formula 420 гр
На мен ми помогна доста с възстановяването и издръжливостта по време на тренировка. Има много добър вкус и супер лесно се разтваря, препоръчвам! Може би е най-доброто БЦАА в момента на пазара, поне от тези, които аз съм пил.
5 Scivation Xtend New Formula 420 гр
Здравейте, Anabolic State на Nutrabolics превъзхожда и двата продукта. http://www.fitneshrani.com/nutrabolics-anabolic-state-375-gr/
30 дози за 30 тренировки е и е с много по-добър състав.
5 Scivation Xtend New Formula 420 гр
zdraveite kolebaq se mejdu tozi produkt i amino x bsn koi ot dvata e po dobar molq dayte mnenie
Напишете отзив
    Лош           Добър

Scivation Xtend New Formula 420 гр

 • Производител: Scivation
 • Код на продукта: Scivation Xtend new formula 420 гр
 • Наличност: В наличност
80.00 лв
59.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка