Scitec STEEL ROСKET 120 капсулиScitec STEEL ROСKET 120 капсули1
Scitec STEEL ROСKET 120 капсули
48.00 лв
product header
Scitec STEEL ROСKET 120 капсулиScitec STEEL ROСKET 120 капсули

Хормона тестостерон винаги е бил на почит сред спортисти и бодибилдъри. И това съвсем не е случайно, тъй като този хормон осигурява мощта и издържливостта, които са нужни за постигане на най – добрите резултати и изграждането на чиста мускулна маса. Тестостерона започва да се покачва през пубертета, с което се обясняват  бързото повишаване на височината и теглото, характерни за  младежите  по това време. Имайки в предвид функциите на хормона, можем да обясним безспорния факт, че атлетите с по – високи нива на този хормон, постигат значително по – добри резултати. STEEL ROСKET на SCITEC Nutrition е добавка, която ще Ви помогне да оптимизирате функционирането на тялото в няколко направления. Трибулусът, ДАА, цинкът, аргининът и L-карнитинът, съдържащи се в STEEL ROСKET, стимулират собственото производство на тестостерон. Освен това, аргининът е прекурсор на азотния оксид, който действа съдоразширяващо и подобрява кръвообръщението и напомпването.

Характеристики на STEEL ROСKET:

  • Изключително ефективна формула за повишаване нивата на тестостерона
  • Съдържа Tribulus terrestris extract
  • Доставя D-Aspartic Acid (DAA)
  • Включва  L-Arginine HCl
  • Съдържа Acetyl L-Carnitine HCl


Една от най-открояващите се съставки в STEEL ROСKET е екстракта от Tribulus. Тази билка става все по – популярна сред спортистите и се използва широко за подпомагане усилията за качване на чиста мускулна маса. Това растение притежава способността да увеличава естественото производство на  тестостерон. Ползите от екстракта на тази билка са наистина много. Тестостерона подпомага и повишава синтеза на протеини, а също така поддържа положителен азотен баланс. Това означава повече мускули, по – бързо и пълноценно възстановяване и антикатаболна защита. Тъй като трибулус е билка, а не хормон, екстракта в STEEL ROСKET работи по напълно естествен начин, без да причинява отрицателни ефекти.

STEEL ROСKET съдържа и DAA, която задейства освобождаването на GnRH (гонадотропин-освобождаващия хормон), който информира  хипофизата, че концентрацията на тестостерон в кръвта намалява. Важно е да се отбележи, че  DAA действа “на два фронта“. От една страна, тя стимулира хипофизата да секретира лутеинизиращ хормон (LH), който пък  стимулира синтеза на тестостерон в тестисите. От друга страна, тя има пряко действие  върху Лайдиговите клетки, подобрявайки стероидогенезния процес. Формулата на  STEEL ROСKET съдържа цинк, който съдейства за нормализиране и поддържане нивата на тестостерон в тялото. Освен това, цинка е мощен антиоксидант и стимулира имунната система

Повишените нива на тестостерон, предизвикани от STEEL ROСKET, позволяват повишаване на  сексуалната активност и мускулния растеж. В качеството си на мъжкия полов хормон, тестостерона  подобрява либидото и качеството на ерекцията, засилва устойчивостта на организма, и подобрява неговото възстановяване след натоварване. Чрез повишаване нивото на тестостерон, STEEL ROСKET прави вашите тренировки по-ефективни и ви помага да  изградите мускули.

Начин на употреба: Приемайте по 4 капсули 30 минути преди тренировка (или секс). В не-тренировъчен ден - 4 х 1 капсула преди храна. След 12 седмици непрекъсната употреба, трябва да се направи почивка от поне 2 седмици.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

steel-rocket_label

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec STEEL ROСKET 120 капсули

  • Код на продукта: Scitec STEEL ROСKET 120 капсули
  • Наличност: Изчерпан
48.00 лв