Scitec Ginseng 100 капсулиScitec Ginseng 100 капсули1
Scitec Ginseng 100 капсули
27.00 лв
product header
Scitec Ginseng 100 капсулиScitec Ginseng 100 капсули

Повечето от Вас сигурно са чували за билката женшен, наричана от древните китайци  “коренът на дълголетието“. Растението датира още от преди един милион години и оцелява през всички климатични промени на земята. Неговото истинско име е Panax Ginseng, което е от гръцки произход и се превежда като  панацея.Това е едно от растенията, за които се разказват най-много легенди. Една от тях е, че този „дар от Боговете” може да се трансформира в животно или човек. Друга легенда разказва за това, как женшенът се ражда от паднала в планински поток гръмотевица. Водата се стичала в земята и на това място пониквал „коренът на живота”. Можете да се убедите в почти чудодейните свойства на женшена, чрез продукта Ginseng на SCITEC Nutrition! Всяка капсула съдържа 500 мг корейски женшен, фино смлян за още по-бързо усвояване.

Характеристики на Ginseng:

  • Натурална хранителна добавка
  • Повишава енергията и тонуса
  • Подсилва имунната система
  • Има антиоксидантно действие
  • Спомага адаптирането на организма


Билката женшен съдържа изобилие от  полезни вещества като  алкалоиди, ферменти, захар, пектинови вещества, витамин С, витамини В1 и В2, макро и микроелементи. Включва също така е и ефирното масло панаксен, което има свойството да подсилва сърдечната дейност и кръвоносните съдове. То също така може да намалява чувството на  болка и има успокояващ ефект. Панаксовата киселина в женшена регулира и подобрява обмяната на веществата и функциите на ендокринната система.  Женшен съдържа и полезните съставки глюкозиди, които имат способността да понижават концентрацията на захар в кръвта и да стимулира синтеза на гликоген.

Женшенът във формулата на Ginseng има мощни имуномодулиращи и адаптогенни функции. Това е възможно, благодарение на полезните вещества, които билката съдържа. Този комплекс увеличава устойчивостта на организма срещу вредните фактори на околната среда и съдейства за адаптирането му, и нормалното му функциониране, дори при неблагоприятни условия. Билката женшен е изключително полезна, при състояния на постоянна умора и напрежение, тъй като контролира синтеза на хормоните на стреса.  Женшенът  също така увеличава секрецията на ендорфини, които спомагат за подобряване на настроението и повишават самочувствието.

Женшенът  е билка, която съдейства на  мускулите да използват енергията по-ефективно. Това  прави Ginseng отлична добавка за активно спортуващите хора. Растението значително повишава силата и издържливостта. Билката женшен понижава кръвната захар, холестерола и високото кръвно налягане. Благодарение на това, Ginseng може да се използва като средство за профилактика на диабет и сърдечно-съдови заболявания.

Начин на потреба: Приемайте 1 капсула веднъж, два пъти дневно.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

scitec-ginseng-sudurjanie

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Ginseng 100 капсули

  • Код на продукта: Scitec Ginseng 100 капсули
  • Наличност: Изчерпан
27.00 лв