Scitec Egg Amino 250 капсулиScitec Egg Amino 250 капсули1
Scitec Egg Amino 250 капсули
31.00 лв
product header
Scitec Egg Amino 250 капсулиScitec Egg Amino 250 капсули

Изобилието от хранителни добавки е безкрайно, но най-важната  Ви покупка на хранителна добавка, трябва  бъде висококачествен протеин на прах. Дори и да не тренирате  редовно, използването на протеинова добавка  ще Ви помогне. Като атлет и бодибилдър вероятно сте наясно, че след интензивна тренировка  тялото е изразходвало доста от хранителните си запаси, особено протеините. Ако не си осигурите протеиново захранване, настъпват така наречените и изключително неприятни  катаболни процеси. За тези от Вас, които имат завишена нужда от протеини, яйчния протеин  е изключително ценен. Egg Amino на SCITEC Nutrition e е яйчен белтъчен протеин, с всички 8 незаменими аминокиселини, в най-големи количества и оптимално съотношение.

Характеристики на Egg Amino:

  • Високо съдържание на аминокиселини
  • Подпомага  мускулния растеж
  • Подобрява възстановяването
  • Увеличава издържливостта
  • Под формата на капсули
  • Лесно храносмилане и усвояване


Яйцата винаги са се смятали за една от най-добрите храни за спортисти и бодибилдъри. Съвсем лесно е да си приготвите яйца, но не винаги е възможно. Ето защо, много спортисти и бодибилдъри предпочитат консумацията на яйчен протеин, под формата на хранителна добавка. Всъщност, един от най-пълноценните протеини, които можете да получите, е именно яйчния. Egg Amino осигурява яйчен протеин, който е бавно усвоим и почти без мазнини. Този протеин доставя продължително енергийно захранване и можете да го приемате, когато няма да се храните продължително време.  Egg Amino се отличава с високо съдържание на аминокиселини, които подпомагат мускулния растеж, дават енергия и подкрепят възстановяването. Egg Amino осигурява на тялото Ви всички нужни аминокиселини. Той  увеличава протеиновия синтез и интензивния растеж на мускулите.

Формулата на Egg Amino е чудесен източник на аминокиселини с разклонена верига (BCAA) левцин, валин и изолевцин. Те повишават енергийните нива, насърчават изгарянето на мазнините и съдействат за изграждането на чиста мускулна маса. Също така, ВСАА подобряват процеса на възстановяване, повишават издържливостта и поддържат здравето на черния дроб. Друг компонент на яйчния протеин е аминокиселината аргинин,  симулираща производството на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове, за по-добра циркулация на кръв и кислород, и по-високи енергийни нива. Egg Amino също така ще подпомогне значително вашето възстановяване и ще предпази мускулите Ви от катаболно разпадане.

Начин на употреба: В зависимост от напредъка на мускулната ви маса, енергиен/протеинов прием и цели, можете да вземате няколко дози дневно, особено преди и след тренировка, също и преди лягане.

Разфасовка: 250 капсули

Състав:

scitec-egg-amino-sydyrjanie

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Egg Amino 250 капсули

  • Код на продукта: Scitec Egg Amino 250 капсули
  • Наличност: Изчерпан
31.00 лв