Scitec CREA COMBAT 150 капсулиScitec CREA COMBAT 150 капсули1
Scitec CREA COMBAT 150 капсули
53.00 лв
product header
Scitec CREA COMBAT 150 капсулиScitec CREA COMBAT 150 капсули

Ако някога сте търсили помощ за изграждането на мускули, под формата на хранителна добавка, сигурно сте запознати с предимствата от приема на креатин. През последните няколко десетилетия, креатина  се е превърнал в  основна добавка за хората, които искат да  изградят мускулна  сила  и чиста  мускулна маса. Но, въпреки че  популярността му расте, много хора  все още не са запознати с ползите, което креатина  наистина може да предложи CREA COMBAT на SCITEC Nutrition е 11 компонентен биоактивен креатинов комплекс. Мулти креатиновата доза от 5000 мг, която продукта осигурява, е много над минималната ефективна доза (3000мг), която доказано работи за по-добри постижетния при краткротрайни високоинтензивни физически натоварвания като анаеробна тренировка с тежести и спринтове на макс. Добавени са и няколко съставки, които дават на CREA COMBAT завършен вид - левцин, 4-хидрокси изолевцин, алфа липоева киселина, АКГ.

Характеристики на CREA COMBAT:

  • Осигурява 5000 мг креатин на доза
  • Понижава умората
  • Повишава енергийните нива
  • Осигурява повече издържливост
  • Подобрява възстановяването


CREA COMBAT съдържа така известния креатин. По естествен път ,креатинът се произвежда в черния дроб, бъбреците и панкреаса и се използва за увеличаване силата на мускулите и за стимулиране на мускулния растеж. Той се среща най – вече в  мускулите, сърцето и мозъчната тъкан и се получава от  аминокиселините аргинин, метионин и глицин. Количеството креатин в мускулите, е от изключително важно значение  за обезпечаването на интензивни физически натоварвания. По време на кратки и интензивни тренировки или други натоварвания, креатинът е горивото, което мускулите Ви  използват на първо място, за да синтезират АТФ.

АТФ повишава  не само производителността на мускулите Ви, но и почти всички нуждаещи се от енергия процеси в тялото, като  например умствена дейност, изграждането  на различни вещества (мускули, ензими, антитела и т.н). Запасите на АТФ в тялото  се изчерпват бързо. Те Ви зареждат с енергия за много малко време (приблизително три секунди натоварване). Затова мускулните клетки трябва непрекъснато да произвеждат АТФ, с който да се обезпечава натоварването на тялото. За възстановяване на енергийните запаси, мускулните клетки произвеждат главно креатин.

Може да сте сигурни, че креатина съдържащ се в CREA COMBAT, заедно  с правилно хранене, редовни тренировки  и достатъчно количество  течности, може да увеличи мускулната маса и здравината на мускулите.  Този продукт също така, ще Ви  помогне да се възстановите  по-бързо след тренировките, което ще Ви  позволи  да тренирате по-интензивно. Благодарение на CREA COMBAT, Вие ще сте защитени от мускулната болка след тренировка, тъй като креатин ограничава натрупването на млечна киселина в мускулите Ви, която причинява мускулната треска.

Начин на употреба: Приемайте по 5 капсули след тренировка с чаша вода.

Разфасовка: 150 капсули

Състав:

muscle_army_crea_combat__1

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec CREA COMBAT 150 капсули

  • Код на продукта: Scitec CREA COMBAT 150 капсули
  • Наличност: Изчерпан
53.00 лв